داداشم ۶سال عقده مجلسش رو نمیگیره زنش با دعا و جادو وارد زندگی ما شد بابام هرچی داشت و نداشت رو زده به نام داداشم جز خونه ای که توشیم امشب کلی به من تهمت ناپاکی زد که مادرم کلی خودش رو زد که سر و صورتش خونی شد دخترای من کاری نکردن دخترای من ناپاک نیستن۶سال خون ما رو توشیشه کردی من ارزویی هم ندارم فقط برو از خونه داداشم گفت اونی که باید بره از این خونه تویی نه من مامانم کلی گریه کرد خودشو زد اخر سرم به من گفت برو یکاری بکن عین زن خودش برا خودت یه پسر پیدا کن از این خونه ببرتت هر وقت میره پیش زنش وقتی برمیگردع تا یه هفته حال هممون خرابه با همه ما سروصدا داره عین یک سگ هار میمونه هزارتا حرف بار من میکنه میدونم زنش اینو سیخ میزنه منم گرفتم زنش و خودش رو از همه جا بلاک کردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بندازینش بیرون از خونه مگه پدرت تو اون خونه نیست بندازتش بیرون هر علطی میخاد با زن عقب مونده اش بکنه در ضمن پدرت میتونه هر چی به نام برادرت کرده رو ازش پس بگیره ببینم چه غلطی میخواد واسه زندگیش بکنه