2777
2789
عنوان

بارداری تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 110 پست
بستگی به شرایط خودت داره. نه گناه کردی نه کار غیر شرع... اگه شرایط بزرگ کردنش رو داری نگهش دار... اگ ...

اخه چرا تشویق به سقط میکنی میدونی چی میگی

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم خوشحاله از این بابت مشکلی نیست

یعنی هیچ نوع جلوگیری؟ قرص نخوردین یا مثلا توی روزخاصی باشه که خیالتون راحت باشه تخمک گذاری نیست

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یاد خودم افتادم😎

بدون عروسی رفتیم سر خونه زندگیمون سخته ولی به داشتن یه هدیه از بهشت میارزه

الان فقط کافیه ناراحت باشم حاضره هر کاری کنه که بخندم و این از همه دنیا برام باارزش تره

هیچ وقت نندازیش چندین نفر میشناسم تو دوران عقد بچشون انداختن بخاطر حرف مردم و بچه دار نمیشن حالا چندین سال هم گذشته از ازدواج شون . خیلی سریع عروسی بگیرید برید سرخونه زندگی تون 

قرص خوردم

عزیزم خودتو سرزنش نکن، خیلی خوشحال شدم مامان معتقدی هستی❤️❤️نینی خب دوست داشته همچین مامانی داشته باشه . منم بودم زود می اومدم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مبارکه😍😘😘😘به به لطفا اولین دعاهارو برا  اولین کسایی که تبریک گفتن بگو

فردا امتحان دارم پاس شم، بعد این مدرکو بگیرم و برگردم شهر خودم

مممنونم عزیزم

فدات😘😍❤️❤️🥰🥰🥰

چه رشته ای هستی

زیست شناسی