2777
2789
عنوان

عکس شام😍😋بهار😍😁شما شام چی خوردین☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 152 پست
سلام عشق من 😍😍♥️♥️فدات تو خوبی قشنگم♥️♥️😍😍ترنج بعد اون همه خستگی غذا هم درست کردی من بودم از عصب ...

🧿🧿🧿🧿🧿

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب روی ماهت خوبی؟ به به نوش جان😍🥰😋😘من دمی‌ گوجه درست کردم ، میدونی ک درگیر هنرهای دیکه بودم ...

عالی شده نوش جونتون قشنگم♥️♥️خیلی دستت دردنکنه...خسته نباشی عزیزدلم😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

سلام عشق من 😍😍♥️♥️فدات تو خوبی قشنگم♥️♥️😍😍ترنج بعد اون همه خستگی غذا هم درست کردی من بودم از عصب ...

خوبم خداروشکر 😍🥰

اره دیگه یه دمی‌گوجه زودی درست کردم 🥰🥰 چی کنیم دیگه،‌ منم این همسر لوس، از دار دنیا فقط همدیگه رو داریم 🥰😍🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای به به طرز تهیه چیز کیکو بگو

بفرمایید😍 دستورش و دوست قشنگم @pari_72_74   بهم‌ داده.

چیز کیک انار یخچالی

مواد لازم کراست :
بیسکوییت پودر شده 250گرم؛
کره 120گرم؛
شکر قهوه ای 50 گرم؛

مواد لازم میانی :
پنیر ماسکارپونه 350گرم؛
خامه 200گرم؛
پودر شکر 100 گرم؛
وانیل یک چهارم ق چ؛
ماست پر چرب شیرین 100گرم؛
پودر ژلاتین 2 ق س ؛
اب یک چهارم پیمانه؛

مواد لازم رویه :
ژله انار 1بسته؛
انار دون شده 2 پیمانه؛
اب جوش 1پیمانه؛
اب سرد نصف پیمانه؛

طرز تهیه :
اول بیسکوییت پودر شده را همراه کره ذوب شده و شکر قهوه ای توی غذاساز ریخته تا کاملا شبیه شن شود. بعد کف قالب کمربندی 23سانتی را با مواد پرس میکنیم و توی فر از پیش گرم شده با دمای 180درجه به مدت 8 دقیقه میپزیم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.
برای درست کردن مواد میانی، اول پودر ژلاتین را روی اب  پاشیده و می گذاریم پفکی شود . بعد بن ماری کرده یا داخل ماکروفر قرار میدهیم تا کاملا حل شود و کنار می گذاریم تا خنک شود. پنیر خامه ای را با همزن خوب میزنیم تا کاملا نرم شود بعد ماست پر چرب شیرین و خامه که بهتره فرم گرفته باشه را همراه پودر شکر و وانیل میزنیم تا یکدست شود. بعد ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. روی مواد بیسکوییتی که کاملا خنک شده میریزیم و مدت یک ساعت توی یخچال می گذاریم تا کمی خودشو بگیرد.
برای درست کردن مواد رویه پودر ژله را با یک پیمانه اب جوش مخلوط میکنیم و بن ماری کرده تا کاملا ژلاتین حل شود و بعد نصف پیمانه اب را اضافه میکنیم و میگذاریم کاملا خنک شود. قالب را از یخچال در آورده و دانه های انار را رویش میریزیم و کمی فشار می دهیم تا فرو بره. بعد ژله خنک شده را کم کم روی مواد ریخته و توی یخچال به مدت دو ساعت حداقل میذاریم تا خودش را بگیرد. در نهایت اول با چاقو چیز کیک را از قالب جدا کرده و بعد کمربند قالب را باز کرده و در ظرف سرو قرار میدهیم.
نکته: من همیشه از پنیر ماسکارپونه یا لبنه استفاده میکنم.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوبم خداروشکر 😍🥰اره دیگه یه دمی‌گوجه زودی درست کردم 🥰🥰 چی کنیم دیگه،‌ منم این همسر لوس، از دار د ...

خداروشکر😘😘♥️♥️واقعا زن زندگی میگن شمایید😘😘♥️♥️خسته نباشی خوشگلم واقعا دستت دردنکنه 😘عالیم شده😍😍

عالی شده نوش جونتون قشنگم♥️♥️خیلی دستت دردنکنه...خسته نباشی عزیزدلم😘😘

مرسی فداتشم🥰😍 قربونت برم، سلامت باشی🥰😍🥰😘🤩🫂

خداروشکر😘😘♥️♥️واقعا زن زندگی میگن شمایید😘😘♥️♥️خسته نباشی خوشگلم واقعا دستت دردنکنه 😘عالیم شده😍 ...

عزیزدلمی😍🥰😘🤩🌺🌺🌹🌹

مرسی فداتشم🥰😍 قربونت برم، سلامت باشی🥰😍🥰😘🤩🫂

عزیزدلمی🫂😘😘♥️♥️💋💋

مرسی قشنگم

خواهش میکنم😍

آقا یکی اینجا گفت کاچی درست کرده، لطفا بیا دستور کاچی و به منم‌ بده😍🥺