2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه در این دنیا گاهی باید پا روی عاطفه گذاشت عذاب وجدان اصلا ، چن بعدا بیشتر متوجه شدم چه آدم ن ...

خب من نادرست نبودم براش خیلی ام بهش محبت و احترام گذاشتم 

خیلی دوسم داشت میگفت بهتر از تو نیست و نخواهد بود 

خدایا به امید خودت♥️
اگه خواستین کسی می شناسنم بتونه در این باره کمکتون کنه خودم با استفاده از راهکار هاش تونستم شکست عشق ...

من هر روزم گریع شده

با خیلیا هم صحبت کردم دربارش 

ولی بعدش بازم حالم برگشته 

یکم خوب میشم دوباره اون حالات بد برمیگرده

خاطره ها همه چی اذیتم میکنه 

۳ سال وقت کمی نیست 

همه ام میوونستن انقد طول کشید یهو گذاشت رفت

فکر کنید تا روز قبلش برنامه اینده میچیدیم 

خدایا به امید خودت♥️
من هر روزم گریع شدهبا خیلیا هم صحبت کردم دربارش ولی بعدش بازم حالم برگشته یکم خوب میشم دوباره اون حا ...

فردی که گفتم پژوهشگر خیلی قوی 

دانشجو نخبه هست و تو فلسفه و روانشناسی زیاد کار کرده خواستین ایدیش می دم خواستین صحبت کنید باهاش

راهکار هاش خود من رو درمان کرد 

یکی از دوستام هم یه مشکل انحراف جنسی داشت ایشون تونست کمک درمان کنه 

من با یه پسر موجهی در تعامل بودم، به‌خاطر آزمون‌ وکالت حتی یه پیامم نمی‌داد درحالی‌که خودش خودخواسته‌ همیشه احوال‌پرسی‌می‌کرد..

از یه جایی به بعد پیام نداد و البته عذرخواهی کرد و گفت سرفرصت درست‌حسابی عذرخواهی می‌کنه!

مطمئنم برميگرده.. ولی من به هیچ‌عنوان نمی‌پذیرمش‌.. 

یعنی حتی ده دقیقه وقت هم نداشته؟

بحث خواستنه‌.. اگه بخواد می‌تونه. پس نمی‌خواد.

خودتو اذیت نکن عزیزم. اگر برگشت دیگه باهاش صحبت نکن.