2777
2789
عنوان

😭یهو یه تیکه از موهام رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 34 پست
عزیزم بهم قرص نورتریپتلین دادن که نشاط اور و ارامشبخشه حالمو بدتر کرده قبلا بهتر بودم😭

با دکترتون راجب این موضوع صحبت کنید ایشون اگه بدونن بهتون میگن قطعش کنید اگر هم صلاح ندونن حتما تا چند وقت دیگه اوکی میشین

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

استرس برات بدتره ک گلم چیز خاصی نیست مشکلت و درمان داره شماهم خونسردی خودتو حفظ کن و دنبال درمانش ...

نمیدونم چرا اینطور شدم 

قرص نورتریپتلین هم دادن عوارض اونه فک کنم انقد استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن واقعا انقد ترسناک و خطرناک نیست خودشون هم با محصولات محلی تا حدودی میتونن درمان کنن فقط زمان و ص ...

چرا خطرناکه محصولات محلیش فقط سیر و سرکه است بهش نرسه دور و برش هم میریزه من برام پیش اومده کع میگم

نمیدونم چرا اینطور شدم قرص نورتریپتلین هم دادن عوارض اونه فک کنم انقد استرس دارم

احتمالا   عزیزم اصلا لازم نیست بترسی  فقط پیگیر درمانش باش  انقدم بخودت استرس نده  بهتر باشی گلی 

چرا خطرناکه محصولات محلیش فقط سیر و سرکه است بهش نرسه دور و برش هم میریزه من برام پیش اومده کع میگم

عزیزم  منم برخورد داشتم باهاش و میدونم ک میگم خطرناک تا این حد نیست و خوب میشه   و شما با این حرفاتون بیشتر ب اسی استرس میدین ک اصلا خوب نیس براشون

و اینکه از ترکیب حنا تخم مرغ محلی  میشه استفاده کرد  برای درمانش

یعنی چه مدت طول میکشه که دربیاد ..عکساشو میبینم اتیش میگیرم😭

همین استرسات باعث بدتر شدنش میشه   وسواسشو نداشته باش   پیگیر درمانش باش  به مرور دوباره خوب میشه  بستگی داره  ولی حتما خوب میشه  شاید یک ماه