2777
2789
عنوان

سونوگرافی سایز فولیکول لطفا ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 29 پست
بهترین سایز فولیکول براز بارداری بین ۱۸ تا ۲۲برای من ۲۳و ۲۴ نمی گیره اصلا.

دکترمن یچی دیگ گفت.. میگفت ۲۲نرمال.. 

۲۴عالیه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

کی بزنم ؟ بدون نسخه نمیدن که . 🥺وای کیستن یعنی

متأسفانه کیستن، خودت سرچ کن بالای ۲۴ کیسته، اینو دکترم بهم گفته. علائم اندومتریوز  هم داری، حتما پیش متخصص خوب برو.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین سایزش عالیه.. فقط روزایی ک دکتر میگ حتما اقدام کن... ببین سایزش عالیه.... بخدا اگ اقدام مرتب طب ...

دورت بگردم مرسی از دلداریت اشک بخدا توو چشام جمع شد.😭🥲 آخه دکترم نیست الان نمی‌دونم آمپول آزاد سازی باید بگیرم یا نه

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
دکترمن یچی دیگ گفت.. میگفت ۲۲نرمال.. ۲۴عالیه

من۲۲ دوتا داشتم جواب نداد

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

دکترمن یچی دیگ گفت.. میگفت ۲۲نرمال.. ۲۴عالیه

نمی دونم من چند ماهه مرتب دارم iui می کنم با فولی ۲۳ و ۲۴ نمی گیره

خانمای دیگه بودن ۱۷تا ۲۲ برای اونا مثبت شد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دورت بگردم مرسی از دلداریت اشک بخدا توو چشام جمع شد.😭🥲 آخه دکترم نیست الان نمی‌دونم آمپول آزاد ساز ...

یچی بت بگم.... استرس خیلی سمه برات.. بخدا میشی... طبق گفته های دکترم خوب جواب داده.. تو استرس نداشته باش... ببین میشی یا ن

نمی دونم من چند ماهه مرتب دارم iui می کنم با فولی ۲۳ و ۲۴ نمی گیرهخانمای دیگه بودن ۱۷تا ۲۲ برای اونا ...

منم خاهر۲۲دوتا داشتم بخدا قسم... نگرفت.. فقط ی تخمدانم البت جواب داد.. یکی ازاد نکرد

یچی بت بگم.... استرس خیلی سمه برات.. بخدا میشی... طبق گفته های دکترم خوب جواب داده.. تو استرس نداشته ...

فدات شم کاش بشه استرس نداشت. آمپول آزاد سازی بدون نسخه میدن

فدات شم کاش بشه استرس نداشت. آمپول آزاد سازی بدون نسخه میدن

فک نکنم.. بازم نمیدونم... اگ بدن گرونه فک کنم خیلی... چن وقت اقدامی انقدر ناامیذی؟ 

منم خاهر۲۲دوتا داشتم بخدا قسم... نگرفت.. فقط ی تخمدانم البت جواب داد.. یکی ازاد نکرد

از کجا میفهمید کدوم آزاد کرد کدوم نکرد

فک نکنم.. بازم نمیدونم... اگ بدن گرونه فک کنم خیلی... چن وقت اقدامی انقدر ناامیذی؟

من سه ساله😟 چون آندومتریوز دارم میترسم

از کجا میفهمید کدوم آزاد کرد کدوم نکرد

سونو واژینال پیش دکترم میرم.. مگ تحت نظر نیسی دختر؟ 

چرا ولی اصلا این چیزارو نمیگه

خب داخل برگه ت نوشته دیگ.. تخمدان راست فلان فولیکول.. چپ فلان

آخه بدون نسخه میدن مگه😭چقدر بی مسئولیت این دکترا . حتی سایتی که بهم گفته بودم بسته است که جوابشو بف ...

نه بدون نسخه نمیدن برو یه دکتر دیگه چیز خاصی نیست برات مینویسن 

من خیلی زدم 😃