2777
2789
اگه شما اول پیام دادی که اون بنده ی خدا مقصر نیست و حقیقتو گفته و یه جوری به شما فهمونده که رابطه ام ...

امروز من اول پیام دادم کلی بعد کات خودش برگشت 

دفعه ی آخری هم که چت داشتیم از گذشته حرف زدیم 

یکی از دوستام پیام فرستاده بود کارت دعوت من چیشد پیام دوستمو فوروارد کردم پیامو که دید گف با کسی دگ آشنا شدم

فک میکنم دروغ میگه که سمتش نرم

چی بگم بهش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز من اول پیام دادم کلی بعد کات خودش برگشت دفعه ی آخری هم که چت داشتیم از گذشته حرف زدیم یکی از د ...

به هرحال به نظرم دلش میخاد شما نزدیکش نشی .شما هم دیکه پیام نده بهش ..‌اگه عزش خبری شد و پیام  بگو تو دیگه سینگل نیستی و با فرد دیگه ایی وارد رابطه ایی به نظرم درست نیست به من پیام بدی 😊

فحش و اینا هم نده ..وقتی اهل فحش نیستی .فحش یدی سطح خودتو میاری پایین .فک‌میکنه خیلی سوختی ...محترما ...

منه بدبخت قبل اون پیامش میخواسم بگم دلم برات تنگ شده

دیدم اون پیامو فرستاد

خوش بحالت من اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم تا طرف پاره نکنم فحش ندم راحت نمیشم

آخه بااین قصدمون ازدواج بود نمیخوام ذهنیت بدی ازم داشته باشه🤣وگرنه اون یکی دوس پسرمو انقد فحشش دادم یه فحشایی میدادم پسره خجالت میکشید🤣🤣🤣