2777
2789

از همین اول بگم شوهرم ب ظاهر خیلی مذهبیه و بخدا من قصد توهین ندارم یا قصد بی حرمتی ب هیچکسم ندارم منتها اعصابم خرابه با شوهرم سر یه موضوع چرت دعوام شد ... امروز کلا حوصله ی درس خوندن نداشتم بیحال بودم بعد چن دیقه رفتم اینستا بعد چن تا کلیپ فشن شوی عربستان اومد تو صفحه دیدمشون بعد این حین شوهرم اومد کنارم و صداشو شنید یهو قاطی کرد گف این کلیپا چیه میبینی ر. مغزت اصر میزاره و گرف اینستامو حذف کردم منم عصبی شدم واقعا گفتم مگه چیکاکردم یه کلیپ رندوم رد شد دیدم خیلی به غیرتت برخورده میرفتی جلو نمایششون(همون روی نمادی ک خونده بودن ،دیگ نمیشه بگم اینجا😑) رو استیج و میگرفتی و همه توقع فشن شوی حجاب استایل داشتن و افکارت دیگه سوخته و این چیزا(بخدا من چون عصبی بودم گفتم قصدم توهین نبود فقط چون شوهرم تند رفت گفتم) ،شوهرمم گف پس بگو زنم اولین دشمنه منه توقعی از غریبه نیس بعدشم زد بیرون... چقد اختلاف عقیده ای سخته من قبل ازدواج بهش توجه نکردم ضمنا شوهرم تند رفت من اصن قصد بی حرمتی بهشو نداشتم ،توروخدا دلداریم بدید تاپیکم ب انحراف نکشید خودم بدبختیم زیاده..تقصیر من بود اره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره ،باهاش آرام حرف بزن ،ماچش کن ،بگو من دلم می خواد بهم احترام بزاری ،الان عصر این چیزهاست ...

ماچ چیه عزیزم میگم گرف اینستامو حذف کرد گف رو مغزت تاثیر میزاره میگم ک ب ظااااهر بسیاااااار مذهبیه اما....

من فقط یه کلیپ تصادفی دیدم گرف یساعت حرف زد 😭

چرا نمدونم مردممون ازدواجو به مسخره میگیرن.رندوم میرن خواستگاری یکی!  خب شما یمدت باید قبل ازدواج میشناختید همو ! الان اون بابا دیگه بچه نیست که بشه تغییرش داد. به این راحتی نیست . اون دیگه غرورش اجازه نمیده تغیر کنه

مگه داریم تو عصر حجر زندگی می کنیم یعنی چی آخه 😐

چمیدونم اصن قاطی کرد گف ینی چی این کلیپا رو میبینی خوشت میاد ببینی چارتا خاننده ی..... رفتن رو نماد کع*به دارن فلان اهنگارو میخونن...یکساعت حرف زد بعدش منم قاطی کردم گفتم افکار تو و امثالت دیگه سوخته و جفتمون تند رفتیم اینستامم حذف کرد حالا رمزشو یادم رفته چجور بیارمش پس خذااا😭