2777
2789
عنوان

این آقا مورد پسندتون هست یا نه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاا گزینه ی مناسبی نیست برای دختری که اخلاقیات واسش مهمه.. گذشته همیشه روی آینده تاثیر خودش رو میذاره.

کسی که در مرحله ی اول به خدای خودش و جسم و روح خودش متعهد نبوده، چطور میتونه یک شبه متعهد بشه؟؟؟

مثلا کسی که یه عمر بداخلاق بوده میتونه با ازدواج و ادعای عاشقی خوش اخلاق بشه؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
الان نه هر جا هم میره به من اطلاع میده

ببین عزیزم هرکسی یه گذشته ای داره نمیشه گفت یه نفر گذشتش پاکه پاکه مگه اینکه استثنا پیش میاد

خودت باید بشینی دو دوتا چهارتا کنی ببینی اون گذشته رو آیندتون تاثیر میزاره یانه هنوز توی گذشتش مونده یانه

چون بقیه شرایطش خیلی اوکیه خیلی راحت ازش نگذر ولی خب شلم نگیر

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

پدر مادرش پولدارن خودش درامد خاصی نداره هنوز

ببین اسی جان دایی منم در مجردی تا دلت بخواد روابط متعدد داشت اما از وقتی ازدواج کرد واقعا گذاشت کنار یا داداش خودم همینطور اینو نباید ملاک برا ن گفتن بگیری ولییییی حتما قبل عقد آزمایش همه جوره و چکاپ کامل و واکسن گارداسیل رو هردو بزنید 

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

شما چی‌ داری ؟شغلت چیه؟پدر مادرت چیکار میکنن؟خونتون کجاست ؟

من سال آخر مامایی هستم 

پدر مادرم هر دو مهندسن 

خونه ما هم سعادت اباده 

در حد ایشون دارا نیستیم ولی بازم شکر خدا

بستگی به خودت دارهولی من چون همیشه به خاطر بی پولی زجر کشیدم اگه همچین شخصی ازم خوشش میومد زنش میشدم ...

خب اگه پولاشو خرجت نکرد؛ به کارای گذشتشم ادامه داد چی؟؟

مگه هرکی پولداره؛ واست خرج میکنه؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
چژور🥲

این موها رو که تو آسیاب سفید نکردم عزیزم

تاپیکات رو خوندم و بیشتر مطمئن شدم کسی که اول کار قربون صدقه بره و ادعای عاشقی کنه و قول ازدواج بده فقط و فقط میخواد وابسته و پابندت بکنه خلاص استثنا هم نداره بعدم که افتادی تو دامش رنگ عوض میکنه ببین کی من بهت گفتم

کاش میشد بشی🖤💔

اسی من تاپیک زدم و واقعا میترسم 

جای تو باشم هم واکسن هپاتیت میزنم هم واکسن گارداسیل و ازش میخوام ازمایش تمام بیماری های جنسی رو بده و کلی هم مشاوره و تحقیق میکردم بعد قبول میکردم 

باهاش دوست نشو بگو اگه واقعا قصدت جدیه و نیتت خیره رسما و‌شرعا با خانوادت بیا خواستگاری اگه نیمد بدون که عاشقت نبوده و تو هم مثل بقیه دوست دختراش براش سرگرمی بودی 

چشم عزیزم ممنون از نظرت❤️به نظرت چجوری بهتر بشناسمش؟

خواهش میکنم عزیزم کسی رو اگ میخوای همه جوره بشناسیش رفت و آمد زیاد کن خونشون با خودش و خونوادش یک سفر حداقل سه روزه برو من فکر میکنم تنها راهیه ک میشه هم کامل خود پسر هم کامل خانوادشو همه جوره شناخت

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس