2777
2789
عنوان

سایت چرا قاطیه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 55 پست
بادام سمت ما ۱۳۰

چه مدل بادامی سفته فرانسه ربیعی منقا شاهرودی سفید مامایی چیه هر کدوم یه قیمت داره احتمالا سفته هست

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم همینطوره. خطا هم میده بعضی وقتام اصلا به روز نمیشه.

متاسفانه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
مفت به قیمت نصف کف بازار افتاد دِکی !!!

داری برا من بفرستی

خیر، متأسفانه دستم زیر سنگ بود مجبور شدم، همه رو حراج بزنم بره

یه ندا هم به ما میدادی 

خدا برکت بده 

هعی روزگار خدایا بازم شکرت میگن ی مشکل از پیش تعیین نشده ی گرفتاری، یهو میپره وسط یهویی شد، عین برق ...

غلط کردم😂😂 یه خبر میدادی