2777
2789
من عاشق سوپم ولی هر چی درست میکنم یکم ترش میشه

جاتون سبز 🌹

هر چی باعث ترش شدنش میشه رو نزن

من لیمو تازه میذارم کنار بشقاب ، هر کس دوست داشت خودش استفاده کنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلمه کلم چه جوری درست میکنی؟

کلم برگ رو میزارم تو آب جوش که برگ هاش حدا بشن 

بعد مواد داخلش که شامل برنج گوشت پیاز داغ لپه سبزی دلمه وادویه ها هست رو میزارم داخلش میپیچونمش 

برای سسش هم رب گوجه با رب انار رو تفت میدم با آب میدمش روش میزارم دم بکشه آخر سر طعمشو میچشم وملسش میکنم با شکر یا شیره انگور

یک عمر هوای دل خود داشتم اماآمدی سر به هوا چشم به راهم کردی
نوش جونتون خب ازش بخور اگه طعمش رب انار لازمه بازم اضافه کن

ممنون عزیز دلم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....