2777
2789
عنوان

جاری جدید من و رفتار عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بنظرم اومد خیلی ناواضح صحبت کردی چند بار خوندم متوجه نشدم

با جاریش رفت و امدنکنه زیاد مثلا سالی سه بار کافیه  دورهمی ها زیاد نباشه .جاریش دغدغه های شغلیش زیاده زیاد متوجه ادمها نیست ....تازه عروس هم هست .خیلی پز داره.

به استارتر هم گفتم به پیشرفت خودش فکر کنه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
دختر دایی شوهر دورتره نسبت به جاری بعدم باید اجازه بگیرید که کجا بزارید لباس هاتون رو ،میدی دست صابخ ...

میدونم میخام بگم گاهی ادم فراموش میکنه 

چ ایرادی داره یعنی میگی سرمونو بندازیم پایین بریم داخل اتاق هاشون 

بعدم تا پالتو رو در میاریم خود میزبان میگه بدید تا اویز کنم بگم نه خودم میرم 😐

عزیزم مهم نباشه برات

توجه نکن

حساس نشو

نمیدونم شما از نظر جایگاه اجتماعی از ایشون پایین تری یا بالاتر

ولی حساسیت نشون نده که بشینن همه جا بگن حسودیش شده یا ناسازگاره

بعدم با شوهرت دعواتون بشه و ….

فکر کن اون چند ساعت که ایشون هست قراره بدترین رفتارارو ازش ببینی و هیچی بروی خودت نیاری و تمام

نمیخواد ببینی چرا اینکارو میکنه چون خودتو اذیت کردی ما خودمونم گاهی نمیدونیم خودمون چرا فلان رفتارو داریم چه برسه بدونیم دیگران چرا بعضی کاراو میکنن

سلام عزیزم واقعا ممکن اسمتون رو فراموش کرده باشه من مادرم هم میاد خونم میرم لباساشو میگیرم اویزون میکنم شاید خواسته خودش تو خونت سرک نکشه مطمئن باش دیر یا زود ادما نقاب صورتشون رو برمیدارن و چهره واقعیشونو نشون میدن عزیزم

به هر حال وضع زندگی وطبقاتی زندگیتون. دراینده نسبت به شغلش بیشتر میشه

اگه سخت بود کمتر رفت وامد کن

چون در اینده خونه. طلا. لباسای مارک جدید

واقعا برای زندگی کارمندی سخته ماها نمی تونیک با اونا همتراز بشیم

عزیزم مهم نباشه براتتوجه نکنحساس نشونمیدونم شما از نظر جایگاه اجتماعی از ایشون پایین تری یا بالاترول ...

واقعا خودم بعضی وقتها منظور خودمو‌نمیفهمم.خیلی خوب گفتید.

به هر حال وضع زندگی وطبقاتی زندگیتون. دراینده نسبت به شغلش بیشتر میشهاگه سخت بود کمتر رفت وامد کنچون ...

الانم با ما خیلی فاصله داره.مسافرت خارجی داشته و پدرش حمایتش میکنه

آره باید یادبگیرم چون واقعا در این زمینه ضعیفمشما هم باید یادبگیری چون همین الان راجع به من قضاوت کر ...

ن عزیزم قضاوت نکردم ...صبح سر یه پستی دیدم با دوستت چ گرد ک خاکی ب پا کرده بودین قضاوت میکردین ..دیدم ک میگم

ن عزیزم قضاوت نکردم ...صبح سر یه پستی دیدم با دوستت چ گرد ک خاکی ب پا کرده بودین قضاوت میکردین ..دید ...

شما رو حساب چند تا کامنت من که نظرتون باهام متفاوت بوده منو قضاوت کردین این هم یه نوع قضاوته