2777
2789
عنوان

جاری جدید من و رفتار عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 81 پست

مای هم کت مانتو مهمون میگیریم اویز میکنم

من حتی قبل اومدن لباس های خودمون برمیدارم که فقط لباس مهمون اویز باشه

شاید واقعا بخاطر استرس  و جو تازه اسمت فراموش کرده قبلش هم معذرت خواهی کرده

سخت نگیر اینا چیزای خاص نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت باید کت و کیفش می‌گرفتی 

شاید نمیدونسته کجا بگذاره 

بعضی ها دوست ندارند کت و کیفش مهمان تو سالن باشه و شلوغ بشه 

اسم هم شاید واقعا یادش رفته 

ببین دفعات بعدی چه جوری رفتار می‌کنه 

اینکه اسمتون رو مرسیده اگر اولشه که عجیب نیست حتما معرفی نکردن بهش 

اینکه کیفشو داده شما یکم عحیبتره اگر رسم ندارید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نه بابا طرف دستمال تا میکنه میزاره زیر فنجونش رو نعلبکی و چایی میخوره .

خانواده ی داماد ما هم همینطورین.خب دستمال میذارن زیر لیوان که میز لک نشه.و کت و بارونی رو میدن که ببریم آویز کنیم آخه دوس ندارن سرک بکشن تو اتاق ها.بعضی ها اینطوری عادت کردن.

استاترمنم بعضی جاهامیرم کیف وپالتومیدم صاحب خونه اخه نمیشه باکیفیت وپالتورومبل بشینی یاکیفتوبذاری رومبل مییز

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بهترین کاردرمقابلش اینه مثل خودش رفتار کنی.نه بی ادبی ودعوا نه پاچه خواری وچاپلوسی...خودتو بالا بگیر..توجمع برو با بقیه گرم بگیر.درحد سلام واحوالپرسی گرم ومودبانه

پارسا پسرمامان😍

مهمترین مشخصه رفتاری که توی صحبت هاتون گفتین این بود مثل بقیه از در چاپلوسی و تملق وارد نمیشین و این باعث میشه اگه ایشون قصد بدی داره در مقابل شما خلع سلاح بشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خانواده ی داماد ما هم همینطورین.خب دستمال میذارن زیر لیوان که میز لک نشه.و کت و بارونی رو میدن که بب ...

دقیقامنم اینکارمیکنم نمیدونستم بدهست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

در مورد پرسیدن اسم من حس بدی نگرفتم،مهم لحنش موقع بیانش بوده.

در مورد قضیه کت و کیف شما باید پیشدستی می‌کردی و راهنماییش می‌کردی سمت اتاق، حتی وقتی هم که کت و کیف رو داد شما نباید می‌گرفتی باید با لبخند راهنماییش می‌کردی سمت اتاق و می‌گفتی بفرمایین از این سمت و راحت باشین.