2777
2789
وقتی فهمیدن حاملم گفتن چراتو مستاجری زنت باردارشده.شوهرمم بادسته جارو برقی افتادب جونشون

میگفت تروخدااااا ببخشید ازتون اجازه نگرفتم با زنم بخوابم

بیشعورا

حرصم گرفت اه

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفت تروخدااااا ببخشید ازتون اجازه نگرفتم با زنم بخوابمبیشعوراحرصم گرفت اه

دقیقا خواهرشوهرم گفت تو مقصری همین ک فهمیدی حامله ای باید ب ما زنگ میزدی میگفتی من حاملم چیکارکنم گفتم الان مثلا میفهمیدین چیکارمیکردین جادوجنبل میکردین بچم سقط بشه.

اخه هم خواهرشوهرم هم پدرشوهرم دعانویس قهارین دوتام سقط داشتم اینم ای وی اف کردم تا ۶ماهگی ب احدی نگفتم.

از ترسمم باهاشون سرشاخ نمیشم چون میدونم زندگیم میره هوا

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دقیقا ناراحت نباش درکت میکنم پاشو ی لیوان اب قندبخور فشارت اوکی بشه ی چیزی درست کن با بچت بخور برنام ...

باشه گلم

ممنون ازت 

دلم میخواد گریه کنم

از دست ادمای بیشعور من جدا شدم . مدام باید مراقب ابروم باشم

این ادم خیلی پسته که منو با ابروم ازیت میکنه

باشه گلمممنون ازت دلم میخواد گریه کنماز دست ادمای بیشعور من جدا شدم . مدام باید مراقب ابروم باشماین ...

فقط خداازشون نگذره همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دقیقا خواهرشوهرم گفت تو مقصری همین ک فهمیدی حامله ای باید ب ما زنگ میزدی میگفتی من حاملم چیکارکنم گف ...

وای خدا صبرتتتتت بده بنده خدا شوهرتتتتت

میدونستی اینجورین و ازدواج کردی با شوهرت؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

وای خدا صبرتتتتت بده بنده خدا شوهرتتتتتمیدونستی اینجورین و ازدواج کردی با شوهرت؟

بعدازدواج فهمیدم دعا نویسن بشدت پشیمون شدم اما نمیتونستم طلاق بگیرم چون نامادری دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدازدواج فهمیدم دعا نویسن بشدت پشیمون شدم اما نمیتونستم طلاق بگیرم چون نامادری دارم

از شوهرتون راضی هستید؟

حرز امام جواد بگیر به لباس خودت و همسرت بدوز هیچ دعا و طلسمی بهتون اثر نمیزاره

صدای اذان هم زیاد خونتون پخش کن

حداقل شوهرت خوبه؟

از شوهرتون راضی هستید؟حرز امام جواد بگیر به لباس خودت و همسرت بدوز هیچ دعا و طلسمی بهتون اثر نمیزاره ...

شوهرم چون ته تغاری بوده و بچه ننه ی خورده بی مسعولیت اما کل حقوق و اختیارات و مدیریت خونه بامنه.

اتفاقا هرروز ایه الکرسی.سوره ی نور حجرات مزمل زیارت عاشورا حدیث کسا دعای معراج باصدای بلند توگوشی توخونه پخش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40