2777
2789
عنوان

یه مقدار پول دارم بنظرتون خیاطی تخصصی یادبگیرم یا کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیاطی چقدر طول میکشه حرفه ای شم؟خودم خیاطی میکنم اما فقط برا خودم و دخترمشلوار مجلسی و لباس مجلسی بل ...

آها پس بلدین یه چیزایی

یه سری آموزش پایه داره بعدشم دوره های لباس مجلسی داره مثل جواهر دوزی و پارچه سازی و اینا

مداوم برین و استعداد داشته باشین حداکثر چن ماه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
چقدر زمان میبره؟خیاطی میکنم اما فقط برا خودم و دخترمشلوار و لباس مجلسی بلد نیستم

اگر خودت تا حدی بلدی پس فکر نکنم زیاد طول بکشه، به نظرم ناخن کاشتن فقط همونه، پیشرفتی نداره.

ولی خیاطی اگر علاقه و سرمایه داشته باشی جای پیشرفتش بیشتره...

کاشت ناخن واقعا زیاد شده به نظرم برید توی ی فیلد تخصصی از زیبایی الان رنگ مو خیلی عالیه

رنگمو مشتریش کمه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

خیاطی همش ضرب وتقسیمه وای الگو کشی خیلی سخته 

کاشت ناخنم ک کثیفیه ناخن بقیه روباید تمیز کنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

صد در صد خیاطی پیشرفته.

بنظرت چقدر ژول میکشه یادبگیرم

خوم مانتو دوزی لباس بچه و لباس خونگی بلدم 

مجلسی میخوام یادبگیرم 

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

خیاطی تک وتوک جا بیفته ماهر باشه ومغازه خودش باشه یه جا بمونه وفلان مشاری زیاد میشه درامد داره درضم سالها باید تجربه کسب کنه فوت هاشو یاد بگیره  والا اصلا درامد بی درامد...ناخن رو نمیدونم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خیاطی همش ضرب وتقسیمه وای الگو کشی خیلی سخته کاشت ناخنم ک کثیفیه ناخن بقیه روباید تمیز کنی

پ چ کنم

رنگمو مشتریش کمه

اخه ناخن و خیاطی درآمدشون خیلی زیاد نیست 

ناخن که تا بخوای جا بیافتی با اینهمه ناخن کار حداقل شش ماه زمان میبره تازه شاید آخرم کارت نگیره 

خیاطی هم مگه چقدر پول میدن برای یک لباس 

دوست من رفت دوره های پاک کردن تتو رو دید اون کارش بهتره

اخه ناخن و خیاطی درآمدشون خیلی زیاد نیست ناخن که تا بخوای جا بیافتی با اینهمه ناخن کار حداقل شش ماه ...

منظورت تتو همون ارایش دائمه؟

بنظرت چقدر ژول میکشه یادبگیرمخوم مانتو دوزی لباس بچه و لباس خونگی بلدم مجلسی میخوام یادبگیرم

وقتی سر رشته داری،چندتا مدل که بدوزی ،یاد گرفتی .همین الانشم بلدی ،فقط باید قلق ها دستت بیاد.شک نکن