2777
2789

پدر خودم فک و فامیلای مصخرفشو همیشه به ما ترجیح داده 

هم عملا هم گفتاری 

خیلیییی ازش دلخورم 

یه زمانی عاشقش بودم ولی از وقتی عقلم کامل شده ازش متنفر شدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرم جلوی همه وایساد و مستقل و به تنهایی مارو بزرگ کرد هیچوقت این شجاعتش از ذهنم نمیره

منم یه دوستی دارم که مامانش آرایشگرن که دو تا دختر رو به تنهایی بدون هیچ کمکی از کسی بزرگ کردن اینجور زنها رو میبینم افتخار میکنم بهشون خیلی قوی و مستقل ان✨💗

من بچه بودم مامان بابام اصلا بچه دوست نبودن مثلا من تا وقتی عروسی کردم فقط چای شیرین صبحانه داشتیم سالی فقط یک بار مرغ یا گوشت میخریدن به بچه پول نمیدادن اجازه بیرون رفتن نداشتم هیچ عروسی یا مهمونی بچه هارو نمیبردن خودشون هم کم میرفتن جای مثلا هیچ فاتحه خونی نمیرفتن وقتی مهمون می اومد اونم ده سال یک بار غذا فقط میدادن به مهمون یا اضافه اش برا پسرا بود لباس مدرسه نمیخریدن همیشه میگفتن پول نیست من الان ۳۰وخورده ای سن دارم اون زمان گوشت ومرغ خیلی گرون نبوده ولی هیچ وقت درست نمیکردن من وقتی شوهر کردم اولین بار پیتزا خوردم 

من بچه بودم مامان بابام اصلا بچه دوست نبودن مثلا من تا وقتی عروسی کردم فقط چای شیرین صبحانه داشتیم س ...

الان چه حسی داری نسبت بهشون 

شده تاحالا همین حرفارو بهشون بگی

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
منم یه دوستی دارم که مامانش آرایشگرن که دو تا دختر رو به تنهایی بدون هیچ کمکی از کسی بزرگ کردن اینجو ...

منو خواهرم کمتر از 9 سالمون بود که پدرم فوت کرد

ولی مامانم هیچوقت ازدواج مجدد نکرد و کل بار زندگی و بزرگ کردن ما رو دوشش بود

واقعا منم شجاعت این زنارو خیلی دوست دارم و بهشون افتخار میکنم

الان چه حسی داری نسبت بهشون شده تاحالا همین حرفارو بهشون بگی

اره وقتی قهر کردم رفتم خونه بابام بهم گفتن چیت کم بود ازدواج کردی میموندی اینا گفتم ولی اصلا قبول نمیکردن 

الان هیچی فقط میگم خدا کنه مامان خوبی واسه بچه هام باشم

اره وقتی قهر کردم رفتم خونه بابام بهم گفتن چیت کم بود ازدواج کردی میموندی اینا گفتم ولی اصلا قبول نم ...

مطمینم مامان خویی هستی برای بچه هات 

خدا حفطت کنه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️