خانوما نزدیک ۱ ساله این دونه روی کمر منه هز از گاهی روی پوستش یکم میسوزه شما نمیدونین چیه؟
راستش همت نکردم برم دکتر😕
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
بچها واقعا شرمنده با هر نتی امتحان کردم نیومد هم با وای فای هم با گوشی واقعا معذرت میخوام🙏
اولین بار بود توی نی نی سایت عکس گزاشتن اینقدر اذیتم کرد😕
خیلی عذر میخوام از همتون🙏🤍
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
خانوم یعنی چی این همه دکتر رو معطل کردین وقت مارو گرفتین 😳😬😑
واقعا عذر میخوام 🥺
رنگش پررنگ تر نمیشه؟ دست میزنی درد داره؟ دست میزنی میتونی یکم جا به جاش کنی؟
چرا یکم پررنگ میشه درد نداره گاها یکم سوزش داره
یعنی تکون بخوره؟ خیلی کم