2777
2789
عنوان

فقط تاپیک چهره ارزون و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 156 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ ادمی زشت نیست هرکس ی چهره ای داره دست خودمون نبوده که حالا یسریا چصی جدید چهره گرون ارزون فکنم طرز فکر اینا از ارزونم گذشته نذری بوده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

چرا دلخور می‌شید از حرف کسی که حتی نمیشناسیدش؟

میدونید چرا میگن گرون؟

چون این روزا صورت کشیده و استخوانی ترند و روی مده 

در صورتی که اگر از مادربزرگ‌ها یا قبل تری ها بپرسید 

صورت هر چه گرد تر بود زیباتر و درباری تر بود 

دختر هر چه توپر تر بود خواستنی تر بود 

احتمالا صد سال آینده هم صورت مربعی یا شش ضلعی مد میشه 

برید معیارهای زیبایی کشور های مختلف رو چک کنید متوجه میشوید چقدر معیارها متفاوته و سلیقه ها  متفاوت تر 

عاشق خودتون باشید جانم 

اعتماد بنفس با ارزش تربت چیز برای زنه 

به حرفهای کسی که حتی نمی‌دونید کیه و کجاست هم اهمیت ندید و فقط رهگذرانه بهشون نگاه کنید🙏🏻

اره الان معیار زیبایی عوض شده انگار

اصلا معیار زیبایی مدام در حال عوض شدنه .اصلا زیبایی یه محور معین نداره که بگیم کی زشته کی قشنگ .بنظرم چهره باید دلنشین باشه حالا هر جوری که هست

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

چهره ارزون گرون نداریم 

شعور  عقل داریم که خیلی ها ندارن 

هر صورت یت بدن متناسب  با نوع لباس  پوشیدن و آرایش و اکسپلورر تغییر میکنه

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
عجیب تر از اونا،شما هستین،بخاطر چندتا اراجیف که از خودشون تعریف کردن،بهتون برخورده

من عجیب نیستم .از ماست که بر ماست .این دخترا خودشون با این چرت و پرت اینده خودشونو گند میزنن

ولش کن بابا همینا در سال سیصد بار عمل میکنن صورتشون گرد و تپل بشه 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻