2777
2789

ازتون خواهش میکنم کسی رو به اجبار پیش خودتون نگه ندارید😔 فرقی نداره چه دوست چه همسر چه نامزد 

ده ساله ازدواج کردم ازدواجم به خواست خودم نبود بابام برام تصمیم گرفت ، وارد حاشیه ها نمیشم چون طولانی میشه ، به دلایلی دیگه دلم نمیخواد با شوهرم زندگی کنم ، تفاهم نداریم کلا دوتا انسان جدا با طرز فکر های جدا هستیم ، تو این ده سال چندین بار رفتم خونه پدریم تا طلاق بگیرم بابامم راضی کردم اما شوهرم گفت اگه طلاق میخوای نمیذارم رنگ دخترمو ببینی پس یا برگرد یا طلاق بگیر قید بچه رو هم بزن منم بخاطر دخترم دست از پا درازتر برگشتم ، مجبوری دارم باهاش زندگی میکنم از حرف زدنش غذا خوردنش خندیدنش از همه چیزش بدم میاد ، فقط و فقط بخاطر دخترم موندم ، بچه ای که این وسط هست مال جفتتونه اگه این مملکت همه چیزش به نفع مرداست شما مردونگی کنید و طرفو زجر ندید ، علنا بهش میگم ازت بدم میاد انگار نمیفهمه ، بهش گفتم بذار در هفته دو سه بار ببینمش به همینم راضیم میگه نه مادری که بخواد بچشو ول کنه نباید ببینتش 😔 منم گفتم ما هرروز جنگ داریم اون بچه شاهد دعوا های ماست به نظرت چیزی ازش میمونه اگه ادامه بدیم؟ میگه همینه که هست ، آرزو دارم یه روزی یه نفر بهم زنگ بزنه بگه تصادف کرده مُرده ، یه زن تا کارد به استخونش نرسه هیچوقت زندگیشو ول نمیکنه ، یه کارایی باهام کرده که آرزوی مرگشو دارم 😔 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

چی به سرت اومده که به این مرحله از زندگی رسیدی😔

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی به سرت اومده که به این مرحله از زندگی رسیدی😔

در این حد بدون که خیلی وقته مُردم 😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
شوهرت هم اصرار به ازدواج با شما رو داشت یا صرفا اومد خواستگاری پدرت گفت باید ازدواج کنی باهاش؟

اون اصرار داشت دوبار گفتم نمیخوامش بابام گفت نه برو کی میخواد بگیرتت 😔

در این حد بدون که خیلی وقته مُردم 😔

عزیزم منم خیلی مشکلات داشتم 

اما به خاطر پسرم پا گذاشتم رو خودم و موندم باهاش 

نمیشه بهش فرصت بدی و زندگی کنی؟

به خاطر دخترت...

شنیدی قدیمیا میگن بخت بخت اول؟!!

من واقعا دیگه دارم به این باور میرسم که درسته

مخصوصا کسایی که بچه دارن

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

اون اصرار داشت دوبار گفتم نمیخوامش بابام گفت نه برو کی میخواد بگیرتت 😔

خیلی سخته کنار کسی باشی که علاقه ای بهش نداری ولی خب اگر میتونی با مشاوره چیزی مشورت کن ببین میتونی بعد ده سال این شکاف رو پر کنی شاید به خاطر علاقه اش یهت طلاقت نمیده اگر دعوایی و مشکل اخلاقی نداره کمی راه بیا با زندگیت شاید فرجی شد

خودش چی خودش يعني از این زندگي لذت میبره؟

راضیه اون 

شغلشو داره منو داره بچشو داره مهمتر از اون من انتخاب خودش بودم زوری نبوده 

منم بودم خوش بحالم میشد 

با گوشای خودم شنیدم کل فامیلاش میگن فلانی خودش چیه ببین چی نصیبش شده