2777
2789
عنوان

وای چرا اون تاپیکو ترکدودین داشتم از فرط تعجب و خنده غش میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 156 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اون تاپیک به کنار،ولی برای سلامتی خودتون پوشیدن شو رت و سوتین رو تو خونه کنسل کنید...اولش سخته ...

خب ترشح رو چیکار کنیم شلوار کثیف میشه😐من گاهی که زیاده پد روزانه هم میذارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من لباس زیر نمیپوشم مگه برای بیرون رفتن عفونت میگیرم

در طول روز چند بارم عوض کردم هی باید مشغول لباس زیر  باشی و تاثیری هم نداره 

چجوری لباس زیر میپوشین و مشکلی ندارین؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

همچین افرادی مریضی روحی دارند 

بعضی هاشون متوجه نمیشن 

میشناسم کسی که وقتی بیاد تو یک مکان 

کل اون مکان بوی بد میگیره و وقتی بره 

تمام وسایل بو گرفته 

اما هر چی بگی بازم میگ کار خودم درسته 

مشکل روحی دارند 

نخی هم؟؟

اسی جان باز نخی خیلی خیلی بهتر از شورتهای پلاستیکی و علی الخصوص گیاهی هاست ولی بازم باعث میشه همیشه اون ناحیه مرطوب باشه و چون جریان هوا نیست،خشک نمیشه و باعث میشه محل مناسبی برای رشد قارچ ها بشه...طب سنتی و پزشکی هم اینو قبول داره

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دیدیم واسه پر بازدید ی خیلی از خودش در اومد حالشو جا اوردیم چندش جالب بود مردای سایت شوک شدن کامنت ن ...

وای😅😅😅😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
من لباس زیر نمیپوشم مگه برای بیرون رفتن عفونت میگیرمدر طول روز چند بارم عوض کردم هی باید مشغول لباس ...

منم اصلا نمیتونم بپوشم حتی وقت خواب سوتین مو درمیارم 

اسی جان باز نخی خیلی خیلی بهتر از شورتهای پلاستیکی و علی الخصوص گیاهی هاست ولی بازم باعث میشه همیشه ...

من حتی با نخی هم مشکل دارم😥😥😥

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا