2777
2789
عنوان

جهیزیههههه 🍃😂واییی گیج شودم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 70 پست
اونم نزار دخالت کنه بگو خونه منههه من انتخاب میکنم 😂من نامزدم مدرن پسند بود من کلاسیک پسند برای یه ...

میدونی من برا انتخواب رشته دانشگاهمم انقددددد نظر بقیه رو بها دادم ک دو هفته درگیری فکر انتخواب رشته رو داشتم 

نمیدونم چ اخلاق گندیه ک دارم 

اره درست میگی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی من برا انتخواب رشته دانشگاهمم انقددددد نظر بقیه رو بها دادم ک دو هفته درگیری فکر انتخواب رشته ...

وا دختر چ کاریه اصلا اصلاااا اجازه نداده تویی کارای که به خودت مربوطه بیشترین تاثیر و تو زندگیت داره کسی دخالت کنه 

من مثلن وقتی اون زمان انتخاب رشته کردم  نامزدم جایی دیگه می‌گفت خانوادم همون جایی ک  نامزدم می‌گفت نظرشون بود آخرم گفتم نه باید دانشگاهی ک این همه براش خون و دل خوردم جایی باشه ک خودم دوس دارم آخرم کار خودمو کردم الان نه اصلا پشیمونم نه کسی حرفی زده 

وقتی خودت نظرت برای خودت اهمیت داشته باشه بقیه خواه ناخواه تسلیم میشن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
وا دختر چ کاریه اصلا اصلاااا اجازه نداده تویی کارای که به خودت مربوطه بیشترین تاثیر و تو زندگیت داره ...

خوشبحااااالت 🥲

هعییی 

سعی میکنم دیگه  نظرم بقیه برام مهم نباشه 

جسارتا چ رشته ایی میخونی ؟

خوشبحااااالت 🥲هعییی سعی میکنم دیگه نظرم بقیه برام مهم نباشه جسارتا چ رشته ایی میخونی ؟

آره عزیزم کار درستی می‌کنی یه آدم بالغ نیاز به صلاح دید بقیه نداره بهتر از بقیه بلده صلاح خودشو مشخص کنه 

پزشکی همدان

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚