2777
2789
عنوان

جهیزیههههه 🍃😂واییی گیج شودم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تقریبا تمام شده خریدم فقط دقیقا این ریزه کاریا دیوونم کرده هر چی میخرم یه چیز کمه الان رو دکوریم ...

من دوس ندارم 

ببخشید کل جهاز رو خودتون خردیدن یا یه بخشی رو هم خانواده داماد ...؟

مبارک باشه عرووس خانوممم واییی یه دوران پر استرس گیجی رو دارم ب سر میبرم 😅هرکیی یچی میگهعروسی هم اح ...

آره واقعا 😂

ولی دختر نزار هیچکس تو خریدت نظر بده همه چیو به دل خودت بخر

ولی از خیر ماشین ظرفشویی نگذر آدما ک تا آخر عمر همون دو نفر نمیونن خانواده بزرگ میشه عروس جاری بچه ای اووووو..

مبارک باشه عزیزم بسلامتیییی

من حالا حالا عروسی نمی‌گیرم ولی دیگه خریدم تمومه😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزم واسه ظرفای روزمره ژل استفاده میکنی یا قرص

قرص 

مارک فینیش و پلاتینیوم فیری  عزیزم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من دوس ندارم ببخشید کل جهاز رو خودتون خردیدن یا یه بخشی رو هم خانواده داماد ...؟

نه یه سری چیزارو اونا خریدن 

مثلا لباس شویی سرویس خواب 

فر توکار و یه سری چیزایی ریز مثل چند تا تشک و پتوی

پرده خونه 

و گاز صفحه ای

و موکت بندی کل خونه 

لوستر و اینا رو داماد خرید 

آره واقعا 😂ولی دختر نزار هیچکس تو خریدت نظر بده همه چیو به دل خودت بخرولی از خیر ماشین ظرفشویی نگذر ...

😂نامزدمو چکار کنم 

برا خرید مبل  اون یچیز میگفت من یچیز بابام یچیز دیگه 

انقد اعصابم خورد شود ولشون کردم رفتم 😂😂 

روز ب روزم  همه چیز گرون میشه 

وایییی  خوش بحالت خواهر 😂 من دیوانه میشم تا خریدا تموم بشن 

😂نامزدمو چکار کنم برا خرید مبل اون یچیز میگفت من یچیز بابام یچیز دیگه انقد اعصابم خورد شود ولشون ک ...

اونم نزار دخالت کنه بگو خونه منههه من انتخاب میکنم 😂من نامزدم مدرن پسند بود من کلاسیک پسند برای یه کدومشونم نظر نداد میترسید بعدا پشیمونم بشم بگم تقصیر تو بود گف بعدا من مبل راحتی میگیرم برا خدم فقط به سلیقه خدم 🤦🏻‍♀️😂

برا خرید کسیو زیاد نبر یه خانوم مثلا مامان واقعا بهتره یا کسی ک باهاش صمیمی بتونه کمکت کنه ببر با همسرت