2777
2789
عنوان

چجوری یه نفر انقد جون داره که سرطان حریفش نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست
تریپ ...برنداشتم ولی دوس نداشتم موضوع تاپیکتو و بسیار متاسف شدم با احترام تاپیکتونو ترک میکنم 🙏

درکتون میکنم شاید منم پارسال این تاپیک میدیدم همین حس داشتم ولی همچیز عوض شده امیدوارم همیشه همینجور سفید بمونید💙

دور از جونت ایشالا زود زود خوب میشی کاش من به جات میگرفتم

دوررر از جونت قشنگمممم ♥️شاید زندگی الان روی بدشو نشون داده بهت ولی سلامتی نعمت هرکسی نیست عزیزدلممم قدرشو بدون

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما همسایه امون ۱۰۰ سالشه بدنش گوشت نداره دیگه واقعا همش پوست و استخونه حتی دندون هم نداره دندون مصنو ...

این دیگه خدا داره بهش ظلم میکنه 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

دوررر از جونت قشنگمممم ♥️شاید زندگی الان روی بدشو نشون داده بهت ولی سلامتی نعمت هرکسی نیست عزیزدلممم ...

فداتشم نه دیگه بریدم هرروز آرزوی مرگ خودمو دارم فقط دلم به حال بچه هام میسوزه

پس انشالا من بمیرم راحت شم از دستش از دست این خانواده عزیزی ندارم من فقط حیوون خونگیم برام عزیزه

اینقد زندگیو برا خودت سخت نکن. بزار هرچی مصلحت همون بشه. ارامشتو حفظ کن واقعا شاید شرایطت سخت باشه اما امیدتو بخدا از دست نده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فداتشم نه دیگه بریدم هرروز آرزوی مرگ خودمو دارم فقط دلم به حال بچه هام میسوزه

پس برای اون سه تا بچه قشنگ روز به روز خودتو قوی کن و انرژی منفی رو از خودت دور کن تا از اونام دور شه♥️

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
پس برای اون سه تا بچه قشنگ روز به روز خودتو قوی کن و انرژی منفی رو از خودت دور کن تا از اونام دور شه ...

دعام کن لطفا بتونم بخاطرشون قوی بمونم آدما خیلی اذیتم میکنن پشت و پناهی ندارم

دعام کن لطفا بتونم بخاطرشون قوی بمونم آدما خیلی اذیتم میکنن پشت و پناهی ندارم

الهی بگردم شوهرت ؟🥲♥️امیدوارم خدا یهو زندگیتو قشنگ کنه

عزیزمم🥲برو تراپیست حتما

تراپیست رفتم انگ دیوونگی بهم زدن میدونی در واقع اونایی که مریض روانی ان خودشونو به دکترا نشون نمیدن فقط بقیه رو زجر میدن

الهی بگردم شوهرت ؟🥲♥️امیدوارم خدا یهو زندگیتو قشنگ کنه

شوهر مادرشوهر و ... حتی مادرخودمم عرضه نداشت بزرگم کنه ۱۴ سالگی شوهرم داد اگه بابامو ده سالگیم از دست نمیدادم شاید این حال و روزم نمیشد