2777
2789

امروز داشتم تو یوتویوب میگشتم که چشمم خورد به چنل ماحل، 

دو تا دختر ایرانی که چندساله کره زندگی میکنن و باهم دوستن، 

چنل یوتوب درست کردن و چندتا اپیزود بلایند دیت گذاشتن(کره ای&ایرانی) 

و منم چندتاییش رو دیدم

این قسمت آخر هم دختره که ایرانی بود خوشگل بود هم پسره که کره ای بود

عبضی ها انقدر بهم میان فک ام داره میشکنه😂

اگه وقت اضافی دارید نگاه کنید خیلیییییی بهم میان😂😭

💜ARMY💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اپیزود اخرشونو دیدم...خیلیییی بامزه بودن هردو بهم میومدندختره خیلی ناز بود...شکل کره ایا بودپسره هم ...

من از دختره خوشم نیومد اصن

من اون اپیزود که پسره مربی بدنسازی بود، تو کاور دختره عکس تو اینه گرفته بود رو گفتم

دختره تو اپیزود اخر خیلی لوس بود، پیک می

💜ARMY💜

من از دختره خوشم نیومد اصنمن اون اپیزود که پسره مربی بدنسازی بود، تو کاور دختره عکس تو اینه گرفته بو ...

اره منم همونو گفتم

حس میکنم خیلی خجالتی و بی اعتماد به نفس بود دختره

چون مدام میخندید و دستش جلوی دهن و بینیش بود

اره منم همونو گفتمحس میکنم خیلی خجالتی و بی اعتماد به نفس بود دخترهچون مدام میخندید و دستش جلوی دهن ...

اتفاقا من همونو دوست دارم😂

همون اپیزودی که نوشته بود دوتا خجالتی

ولی از اون که نوشته بود چرا اینجوری کرد خیلی بدم میاد، همونو میگم پیک می هست، صدای خنده هاش، نوع رفتارش، نوع حرف زدنش

ولی طرف مقابلش خوب بود

اونی که میگما دوستش دارم، خیلی به دلم نشست

💜ARMY💜

اتفاقا من همونو دوست دارم😂همون اپیزودی که نوشته بود دوتا خجالتیولی از اون که نوشته بود چرا اینجوری ...

کلا محتواشونو دوست داشتم

بلایند دیت ایرانی زیاد دیدم...این خیلی برام جالب بود

حس کردم پسر کره ایه صادق تره و نظراتشو‌ رک میگه...خیلی هم به دختره احترام میذاشت...درکل اینی که من دیدم شعور بالایی داشت...ظاهرشم ۱۰/۱۰...اوکی بود از هر لحاظ

به بلایند دیت خارجی علاقه مند شدم😂