2777
2789
عنوان

مادر همسرم مهمون دعوت کرده بمن زنگ زد ک

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 19 پست
فرداس

باشه خب بگو برا یه چیزی وقت اورژانسی گرفتی چون مثلا نوبتاش برای ماه دیگه بوده نوبت اورژانسی هم معطلیش زیاده دیگه بگو گفته باید بیای بشینی معلوم نیست کی نوبتت میشه

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
نه تازه 3شب پیش مهمون داشت بعد سرکار با همون لباسا رفتم کمک کردم بیهوش شدم شبش انقدر خسته بودم

پس همون تصمیم خودتون بجا و منطقی تر هست که دقیقه نود کشور پیدا کنید 

چون شاغل هم هستید نباید از شما توقع داشته باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه خب بگو برا یه چیزی وقت اورژانسی گرفتی چون مثلا نوبتاش برای ماه دیگه بوده نوبت اورژانسی هم معطلی ...

به همسرم میگه. همسرم اطلاع داره که من وقت دکتر ندارم و میخاد بگه برو کمک و... 

1401/6/2از امروز شروع میکنم 
به همسرم میگه. همسرم اطلاع داره که من وقت دکتر ندارم و میخاد بگه برو کمک و...

ای بابا خب یه فکری به حال شوهرت کن

خودتو بزن به مرضی مثلا دندون درد

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

رودربایستی رو بزار کنار تا دیگه ازت توقع بیجا نداشته باشن 

تا خودت بهش نه نگی و واقعا کار داری توقع مادر شوهرتم سرجاشه عزیزم 

به شوهرتم بگو کار نداشته باشم یا کمکی داشته باشم یکی بیاد مشکلی نیست ولی وقتی خودم کار دارم و شاغلم از پا درمیام 

از هر ده دفعه دو دو سه بار شو بری کمک کافیه نه همیشه این میشه وظیفه دیگه نه لطف به مادر شوهرت

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤