2777
2789
عنوان

با این وضعیت که دارم میشه جدا شد

231 بازدید | 16 پست

بچه ها دو ساله و خورده ای هست عروسی کردم تو یه ساختمونیم با مادرشوهرم کاش مرده بودم با اینا وصلت نمی‌کردم و متاسفانه دیر فهمیدم چون خودشون رو خوب نشون میدادن تو این دو سال هزار دفعه اشک منو چه شوهرم چه مادر و خانوادش دراوردن به شدت آدمای روانی و خودشیفته ای هستن هر دفعه یه چیز رو میکنن بهونه که منو ناراحت کنن بعد پدرو مادر ندارم شهر غربت ازدواج کردم هیچ کس رو تو این دنیا ندارم که بتونم بهش تکیه کنم هر چی اذیتم میکنن میریزم تو خودم و اشک میریزم تازگیا فهمیدم بیماری ام اس گرفتم و رودهامم مشکل پیدا کرده با اینکه سنی ندارم تو این مدت اینجوری شدم نمی‌دونم واقعا چیکار کنم با این شرایط جسمانی و مشکلاتی که دارم نمی‌دونم چجوری جدا بشم بمونم با این آدم روز به روز بدتر میشم و تو این زندگی هیچ چیز خوشحال کننده ای ندارم لطفاً راهنماییم کنید با این شرایط که دارم میشه جدا بشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی تلاش میکنم ولی همش دنباله اعصاب خورد کردن هستن

بیخود کردن..حتما با مشاور صحبت کن مثه من ببخشید خریت نکنی ک خودم تصمیم گرفتم ولی خداروشکر مشاور نجاتم داد حتی اگر شده با اسنپ دکتر نوبت رزرو کن 

اگر شوهرت خوبه جدا نشو ..خواهر من شوهرش یه حیوون به تمام معنا بود چقدر گفتیم جدا شو گوش نکرد ..یک‌عمر شوهرش عذابش داد کتکش زد ..حتی تو زمان مریضی اش هم میزدش ..آخرشم خواهرم از دنیا رفت ...الآنم دوتا دختراش رو داره عذاب میده ...

بودی شهر رو چراغونی میکردم