2777
2789
عنوان

بنظرتون بجز عشق دیگه چ چیز جذابی در زندگی وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

,درسته ولی حس میکنم اینا خودگول زنی هست و مثل مسکن ک دردتو فراموش کنی اما درمان نمیکنن و بالاخره تا ...

نمیدونمم ولییی فک میکنمم تنها کسی که میمونه خودتی واسه خودت نه میخاد منت کسی رو بکشی که باشه نه اینکه هرلحظه چیزی رو که دوست داری برات بخره 

مثلا تو دلت گل میخاد میری واسه خودت میخری بی منت

عشق وجود نداره عشق همون دوپامین که عمر کوتاهی هم داره پیشرفت کاری تحصیلیمالیسفر به جاهای مختلف دنیا ...

بنظرم روح همه اینا عشقه کسی ک دوسش داری و همراهت هست وگرنه تو همه این مسیر جسم بی روح و متحرکی

بنظرم روح همه اینا عشقه کسی ک دوسش داری و همراهت هست وگرنه تو همه این مسیر جسم بی روح و متحرکی

گفتم که تو داری بعد روحانی و فانتزی برای عشق قائل میشی در صورتی که عشق همون تمایل هست وقتی هم به دست میاری هورمون دوپامین به تعادل میرسه و حست کم میشه عادت و یکنواختی جاش رو میگیره

هیچ وقت ب این مرحله نرسیدم کاش بیارم ما می‌رسیدم و بعدش عادی میشد

بله الان این حس رو داری برسی حست از بین میره 

ازدواج مدفن عشقه چون دائم کنار هم هستین و عادی میشه همه چی