2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 14397 بازدید | 262 پست
وای خدا لعنتشون کنه ، خدا تیکه تیکشون کنه ، آخه بی رحم حیوان ن ج س ب خاطر ی دقه آینده و زندگی ی دختر ...

اونا دیگ هیچی براشون مهم‌نیس میخوان زندگی همرو بگیرن ازشون خودشون الان زندگی میکنن ولی یکی مث من فکر خودکشیه کاش ادمو بکشن انقد درد نکشه انقد فکر نکنه اونجوری ادم راحته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اصلا اصلا غیرممکنه که باردار باشی اگه قرار بود باردار باشی تا حالا باید همه فهمیده بودن از ظاهرت ...

اره گفتن اگ باردار بودی الان ۲۰ نبود بعد ۴ ماه کاش ذهنم اینو قبول کنه میدونی خیلی فشار رومه انگار مغزم قفل کرده و بهم فشار میاره دلم‌میخواد مغزمو از سرم در بیارم ک شاید ی روز بدوم استرس زندگی کنم

حتما شده دیگه...حالا چرا گیر دادین تجاوز یک دقیقه ایی نداریم.؟. یعنی میخواید بگید اسی دروغ میگه؟.... ...

ای بابا حتما یه چیزی میدونم که میگم تجاوز۱دیقه ایی نداریم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

عزیزم اتفاق بدی رو پشت سرگذروندی 

به مرور برات کمرنگ میشه و فقط یه خاطره بد میمونه چند وقت دیگه میبینی ک وقتی یادش میوفتی مثل الان به این شدت ارامشت بهم نمیریزه

وسواس اینک باردار هستی رو بذار کنار ...این همه مدت گذشته اگه کسی باردار بود الان حتی جنسیتش تعیین میشد اگه میتونی برو دکتر درسته میگی خونریزی داشتی اما برو معاینه دقیق بشی خیلیا بعد اولین رابطه بازم بهشون گواهی بکارت میدن بخاطر نوع بکارت ... 

و اینکه اگه میتونی بگرد دنبال یه مشاور کارکشته و ماهر...هرمشاوری نمیتونه کمک کنه. فقط هزینه الکیه.

این اتفاقی که برای تو افتاده برای هزاران دختر افتاده بخاطر ایرادی از تو نبوده مشکلی نداشتی ..مشکل از ذات کثیف چند نفر دیگست اونا اشتباه کردن .اشتباه از سمت تو نبوده.اما میتونی از این ب بعد حواستو بیشتر جمع کنی

عزیزم تو این دنیا برای هرکی ممکنه یه اتفاق بد بیفته یکی عزیز از دست میده،یکی نقص عضو میشه ،یکی با اسید صورتش میسوزه،برا شماهم این اتفاق دلخراش افتاده،قرار نیس تا اخر عمر خودتو زجر بدی چون تو پاکی بی گناهی سعی کن باهاش کنار بیای زندگیتو از خودت نگیر بخاطر یه ادم  ح رو می

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
ای بابا حتما یه چیزی میدونم که میگم تجاوز۱دیقه ایی نداریم

ببین من اون لحظه ک ریختن سرم فک کردم‌گوشیم. میخوان بدزدن گوشیمو دیدم ساعت 19:20دقیقه بود بعد سری بردنم بعدش ک گوشیو نگاه کردم 19:25دقیقه اینا بود