2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11691 بازدید | 260 پست

خدایا خودت پناه دختران سرزمینم باش .چقد قلبم گرفت .دختری معصوم بی خبر از همه جا فقط داشته راهشو میرفته 😔😔عزیزم ب هیچکس نگو .این رازه برای خودت و سعی کن بتونی روحیتو بسازی با تموم سختیش❤

تروخدا برام دعا کن نمک نذر کردم کلی صلوات کلی ایت الکسی زیارت عاشورا 😭شاید من دیگ به خدا نزدیک نیست ...

شما که تقصیری نداشتی خودتو سرزنش نکن ان شاءالله خدا بهت آرامش بده تجربه وحشتناکی داشتی سخته فراموشش ولی باز خداروشکر کن که زیاد طول نکشیده تو این مدت کم احتمالا بکارتت سالم مونده باشه ولی خوب روح و روانت داغون شده

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شکمم ی ذرم نیومده جلو

اینهمه سونو و ازمایش دادی هیچ بارداری نیست پس دنبال چی هستی... ینی شک کردی که باردار نشدی؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیز دلم امیدوارم حالت خوب بشهولی باید شکایت کنی و بری پزشک قانونی اونا بهت گواهی بدن مبنی بر اینکه ...

چجوری ثابت کنم بعد ۴ ،۵ ماه ک تجاوز شده بهم‌کی باورم میکنه هیچکس😞🙂

دختر هیچی نیست به هیچکسم نگو فراموشش کن ، پرده تم سالمه چون هم تایم کم بوده هم یکبار بوده .فقط مشاوره تو ادامه بده افسردگی نگیری. تو رابطه باهمسرتم بگم که واسه همه ی زنا خون نمیاد اصلا اگه رابطه درست اجرا بشه خون نمیاد ، کلا ورودی واژن خاصیت کشسانی داره جمع میشه .کسی که زیاد رابطه داره مشخصه ن شما که یبار بوده و زمان کم

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
اینهمه سونو و ازمایش دادی هیچ بارداری نیست پس دنبال چی هستی... ینی شک کردی که باردار نشدی؟؟

چون مجرده تجربه نداره میترسه من حق میدم بهش

چجوری ثابت کنم بعد ۴ ،۵ ماه ک تجاوز شده بهم‌کی باورم میکنه هیچکس😞🙂

متاسفم ولی کاش میرفتی پزشکی قانونی خیلی اشتباه کردی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بله اسیب دید ولی واقعا من فقط از بارداری میترسم نمیدونم چجوری اون اتفاقو از ذهنم بیرون کنم چجوری است ...

من بکارتم خون نداشتم که رفتم پیش متخصص زنان گف بعضیا مادر زادی پردشون سفیده و اینکه منو گف پردت ارتجاییه واسه این بهونه میتونی بیاری ازدواج که کردی.و اینکه به هیچکس هیچی نگو چون خانوادت از جوش غصه دق میکنن با این مشاوره های انلاین در ارتباط باش خودت خودتو اروم کن زیاد تو خونه نباش اگه بیکاری دنبال یه کاری باش خلاصه خودتو سرگرم کن که ناراحتی اعصاب نگیری وگرنه تا عمر داری زندگی نداری عزیزم

طرف از دوست پسرش حامله میشه میره سقط میکنه صداشم درنمیاره تازه بعدشم بایکی دیگه ازدواج میکنه به روشم نمیاره . نگران نباش اصلا

عزیزم باردار نیستی دیگه دقیق تر از آزمایش که نیست برو دکتر زنان چند سالته؟

۱۹ سالمه😭همه دخترا کلی خوش میگذرونن من باید این اتفاق برام‌بیوفته کاش میکشتنم راحت تر بودم