2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11256 بازدید | 260 پست
به هیچکس نگفتم چون منو مقصر میکردن و محدود میشدم و تا سالها بهم سرکوفت میزدن فقط یه گوشه گریه میکنم

نگو به هیچ کس 

فقط برو پیش مشاور

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

عزیزم قایم نکن هرگز به خانواده ات حتما بگو بزار برن شکایت کنن پدرشونو دربیارن

خانواده ی ایرانی و نمیشناسی؟؟؟؟اخر میزنن سرش اون وقت شب چرا اونجا بودی ، ایشونم که مشخصه خانوادش حامی نیست

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تروخدا😭راست میگی کسیو ندارم کمکم کنه

آخ عزیزم دورت بگردم 😭خیلی ناراحت شدم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
مرسی ک فهمیدی🙂

عزیزم اگه باردار نیستی به کسی نگو صداشو در نیار شاید غیر منطقی باشه ولی ده تا میزارن روش ابروتو میبرن اصلا به دوست و فامیل نگو عزیزم اصلا 😭💔

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️