2777
2789

از صبح همش دارم با نامزدم دعوا می‌کنم سر موضوعاتو مزخرفی که واقعاً چرت و پرتن 

حالا دعوا کردن بخوره تو سرش 

فردا قراره بیاد شهرمون همدیگرو ببینیم 

قرار بود ساعت ۶ بره لباس بگیره که فردا راه بیفته بیاد و وسایلشو جمع کنه و فردا آرایشگاه بره و از اینجور کارا 

ساعت ۶:۳۰ شده هنوز این آقا هیچ غلطی نکردهههههه!! 

تازه ساعت یه ربع ۶ اومده به من میگه گوشیم شارژ نداره میرم بزنم شارژ خداحافظ 😐😐😐 انگار نه انگار فردا باید راه بیفته بیاد هزار تا کار نکرده داره حالا برو با عشق و علاقه با میل خودش داره میاد منم اجبارش نکردم!!!

دهن منو سرویس کرده انقدر عذابم داد انقدر حرص خوردم دیگه دارم دیوونه می‌شم دیگه از دستششششششش

اون داره میاد اینجا اون باید نگران کارای عقب مانده‌اش باشه اون وقت من دارم حرص می‌خورم دیگه دیوونه شدم چیکار کنم از دستش روانیم کرده 😭😭😭😭😭

الانم هرچی بهش زنگ می‌زنم که ببینم کجا مونده که نمیاد جواب نمیده که نمیده مثل اینکه دوباره احمق سایلنت کرده 

دارم از عصبانیت منفجر می‌شم فقط تو مغز و اعصاب منههههه امروز 

:))
یه ارام بخش بخور دنیا ارزش این همه عجله کردن نداره

بخدا از صبح انقدر حرصم داده انقدر حرصم داده ز شدت عصبانیت و حرص همش گریم می‌گیرهههههه 

نمی‌دونم چه قرصی باید برای آرامبخش بخورم دارم روانی می‌شم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااا چته دختر، مگه بچه ست که بهش برنامه بدی چیکار کنه چیکار نکنه کی بره کی بیاد، اجازه بده مثل یه مرد کاراشو خودش با عقل خودش انجام بده نه به فشار و دل بخواهی شما

عزیزم مگه مامانشی که کارهاش رو بهش یاد آوری میکنی؟

اگه آنقدر عاقل و بالغ شده که میخوایی باهاش زندگی کنی پس چرا مثل بچه های ۵ ساله باهاش رفتار میکنی 

اگه از نظرت عاقل و بالغ نیست پس چرا میخوایی باهاش ازدواج کنی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

اشتباه محض!!

چرا برای وظایف یه آدم دیگه حرص می خوری؟

بکارش نمی‌رسه ، نرسه!!خودش جا می مونه

بعدم دوباره و ده باره برای چی زنگ میزنی 

غیر از دعوا راه انداختن ، اثر دیگه ای داره؟

زن باید یاد بگیره اصلا و ابدا خودشو بخاطر هیچچچچچچ مردی حرص نده

کارشو‌ نکرد نکنه ، جهننننمم سیاه, برو به کارهای خودت برس. حتی احوالشم نپرس!!

ژست آدم پر مشغله و‌ گرفتار بگیر دیگه هم محلش نده. 

و خدا برای من کافیست.....
وااااا چته دختر، مگه بچه ست که بهش برنامه بدی چیکار کنه چیکار نکنه کی بره کی بیاد، اجازه بده مثل یه ...

عقل ندارههههههه کاشکی عقل داشت من انقدر حرص نمی‌خوردم انقدر حرص خوردم دارم خودمو می‌زنم زارزار گریه می‌کنم از شدت عصبانیت 😭😭😭😭

این آدم اگه یه ذره عقل داشت یه ذره به فکر بود که الان ساعت ۷ شده گورشو گم می‌کرد بره خریداشو کنه 

پس الان کجاست چه غلطی می‌کنه جواب نمیده یک ساعت منو کاشته اینجا میگه نیم ساعت دیگه میام میام میام 

ای خدا این آدم دیوونم کرده دیگه 😭😭😭😭

عزیزم شما مامانش نیستی که .بزار خودش کاراش و بکنه

عقل ندارههههههه کاشکی عقل داشت من انقدر حرص نمی‌خوردم انقدر حرص خوردم دارم خودمو می‌زنم زارزار گریه می‌کنم از شدت عصبانیت 😭😭😭😭

این آدم اگه یه ذره عقل داشت یه ذره به فکر بود که الان ساعت ۷ شده گورشو گم می‌کرد بره خریداشو کنه 

پس الان کجاست چه غلطی می‌کنه جواب نمیده یک ساعت منو کاشته اینجا میگه نیم ساعت دیگه میام میام میام 

ای خدا این آدم دیوونم کرده دیگه 😭😭😭😭

مگه مادرشی . اینقدر اینکارا رو بکن . میخواد بره سر کار هم صبحها عین مامانا هی برو بالاسرش صداش کن ‌ . اشتباهات من رو نکن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

دوست مجازی بذار به روش خودش کارهاشو انجام بده.شاید الان اشتباهاتی داشته باشه ولی مطمئن باش چند سال دیگه خودش بهترین روش رو برای انجام کارهاش پیدا میکنه💐صبر کن

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
اشتباه محض!!چرا برای وظایف یه آدم دیگه حرص می خوری؟بکارش نمی‌رسه ، نرسه!!خودش جا می مونهبعدم دوباره ...

خیلی سعی کردم برام مهم نباشه ولی نمی‌تونم دارم دیوونه می‌شم انقدر حرص خوردم گریم گرفته نمی‌دونم باید چیکار کنم روانی کرده منو از صبح تو مغز من داره راه میره فقط