2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 156 پست
من خوندم همرو الان دو هزار درصد مطمئنم که دوستتون دارهاما خجالت میکشه بگهیا سما رو در سطح خودش نمیبی ...

پ چرا هنوز اعتراف نکرده عزیزم؟!

من مطمئنم از لحاظ مالی انگشت کوچیکشم نیستم 

امااا از جایگاه  و اینا شاید بالاتر باشم 

مثلا ایشون غلط املایی داره تو چت کردنش 

پ چرا هنوز اعتراف نکرده عزیزم؟!من مطمئنم از لحاظ مالی انگشت کوچیکشم نیستم امااا از جایگاه و اینا شا ...

اره همون جایگاه اجتماعی احتمالا جلوشو میگیره 

دیدم حریص رو اشتباه نوشته حریس😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دستپخت منو تست کرده ...وقتی فرهنگیان قبول شدم برای اساتید کیک خودم پز برده بودم ایشونم گفت منم ...

اونو به عنوان مثال گفتم. حرفم چیز دیگه ای بود

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کاملا باهاتون موافقم عزیزم میشه یکم بیشتر باهام حرف بزنید؟!پیشنهادتون به من چیه؟!

به نظرم باید هر چه زودتر تکلیف رابطه رو مشخص کنید تا از این حالت بد خارج بشید. راه حل اول اینه که اگه یه نفر آشنا وجود داره که هم شما میشناسی و هم ایشون و خیلی مورد اعتماده بیاد شما رو به عنوان کیس ازدواج به ایشون معرفی کنه، ببینید جوابش چیه. 

من متوجه احساس شما هستم و درك تون ميكنم اما پيشنهادم به شما اينه احساسى عمل نكنيد عاقلانه با ايشون معاشرت كنيد

هرگز شروع كننده چت با ايشون نباشيد حتى اگر ماهها گذشت خيلى كوتاه و محترمانه باهاشون صحبت كنيد و اصلا از استيكر توى چت تون استفاده نكنيد ؛ اينو از داداش ؛ مامان و ... بپرسيد ممنوع

آدمها براى چيزهائيكه آسون بدست ميان ارزش قائل نيستن

وقتى چت تون رو الكى كش ميديد يا سوالات غير ضرورى مى پرسيد آخرشم مجبوريد عذرخواهى كنيد كه ببخشيد مزاحمت تون شدم ؛ وقتتون رو گرفتم و ...

شما دختر باهوشى هستين روى اين كيس فوكوس نكنيد از كجا ميدونيد كه در آينده شخص مناسب ترى رو ملاقات نكنيد

شما هيچ شناخت درستى از ايشون نداريد شايد اگر شخصيت واقعى ايشون رو بشناسيد اين احساس الان تون رو نداشته باشيد شايد از لحاظ خانوادگى با شما تناسبى نداشته باشن شايد شرايط ازدواج رو ندارن كه ابراز علاقه نمى كنن و هزاران شايد ديگه

ارزش و شان خودتون رو پايين ندارين اگر خدايى نكرده اين اتفاق بيفته قابل جبران نيست

وای بازم شما🤣 فکر نمیکنی یه درصد پسره تو نی نی سایت باشه 🤐

نه😂😂

به شخصیتش نمیخوره 

ولی واقعا من خسته شدم 

دلم میخواد یحور خودمو قانع کنم دیگه شری بکنم راحت بشم به زندگیم برسن