2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سال و نیم ارتباط خیلیه. احساس کردم فقط به عنوان یه دوست معمولی که هر از چندگاهی همصحبت میشه، بهت ...

کاملا باهاتون موافقم عزیزم 

میشه یکم بیشتر باهام حرف بزنید؟!

پیشنهادتون به من چیه؟!

من وقتی که دانشگاه فرهنگیان قبول شدم هم گفت شیرینی می‌خوام منم برا اساتید کیک خامه ای که خودم درست ک ...

خب اره این منطقیه

اما وایبی که من از اون صحبتاش راجع به کیک گرفتم اینه که خواست ببینه مثلا شما هم به واسطه درست کردن کیک چراغ سبز نشون میدید یا نه

شاید هم من اشتباه میکنم

چون من خودم یه نفرو دو ساله که یکطرفه دوست دارم و ۱۰۰ درصد مطمئنم که اون منو دوست نداره و میلی نشون نمیده،رفتاراش کاملا مشخصههه و به طرز واضحی ایگنور میکنه و اصلا مثل این اقا رفتار نمیکنه

اتفاقا من یبار یه کیک البالویی درست کردم بردم همه خوردن و کف کردن،ایشون که نصف بیشتر کیک رو خورد حتی تشکر هم نکرد فقط بعدا به یه نفر دیگه گفته بود که کیکش خیلی هوشمزه بود،اما هیچوقت پیش نیامد به خودم بگه یا بگه دوباره درست کن

اسی گفت یه چیزی بگید از سرم بیوفته با این چیزای که ما گفتیم الان بیشتر رفت تو مخش🥲

یجورایی سر شدم دیگه بخدا 

نمیدونم چرا همچین اتفاقی برام افتاده ...

همین یه هفته پیش یه خواستگار رد کردم 

اگه پسر خوبی نیست و میدونی کیس مناسبی ام نیست بیخیالش شو. اما اگه آدم خوب و موجهیه و دوسش داری، خب ا ...

عزیزم دستپخت منو تست کرده ...

وقتی فرهنگیان قبول شدم برای اساتید کیک خودم پز برده بودم ایشونم گفت منم می‌خوام برای ایشونم بردم 

به من گفته که منو میبینه دست و پاشو گم می‌کنه خیلی هم خجالتی به گفته خودش ولی من عقیده دارم هرکی هرچ ...

خب اینکه گفته شما رو میبینه دست و پاشو گم میکنه یعنی واضح گفته خوشش مباد از شما دیگه😂😂

البته این بدداشک منه با توجه با تجربه های نا موفقی که داشتم 😂😂😂

چند سالشه؟خب شاید شرایطی داره که بخاطر شرایطش نمیخواد پا پیش بذارهمثلا اوضاع مالیش خوب نیست یا مثلا ...

متولد ۷۲ 

نظامی هستش 

اوضاع مالیش خوبه تا جایی که من می‌دونم 

ماشینشم خوبه 

ریش داره ؟شوخ طبعه ازونا که فکر میکنه بامزستتقریبا لاغر معمولا پیراهن تیره و سورمه ای اینا میپوشه

نه بابا رنگ روشن 😂

نه نداره 

جوریه که از دور خیلییی خوشتیپ و جذاب اما از نزدیک تو ذوق میزنه 

نه بابا رنگ روشن 😂نه نداره جوریه که از دور خیلییی خوشتیپ و جذاب اما از نزدیک تو ذوق میزنه

خب اگه دوسش داری یکم خودمونی تر باهاش حرف بزن حداقل رسمی تایپ نکن😑😫🤣

اونم حسی داره ولی اول یکم گرم رفتار کن باهاش خودش میگه