2777
2789
عنوان

تاثیر عصبانیت و گریه روی جنین

59 بازدید | 7 پست

خانوما لطفا کمکم کنید من هفت ماهه باردارم وقتی ۴ماهم بود دخترما از دست دادم کلا افسردگی گرفتم و اعصابم بهم ریخته س سرهرموضوع کوچیکی داد میزنم گریه میکنم موقع گریه کردن و داد زدن بیچاره بچم خیلی تکون میخوره 

بعدش خیلی غصه میخورم و عذاب وجدان میگیرم و بیشتر گریه میکنم بخدا دست خودم نیست خیلی تلاش میکنم که شاد باشم اما نمیشه لطفا راهنماییم کنید به نظرتون بچم مشکلی براش پیش میاد؟

از همه بدتر رفتار اطرافیانم هست هیچ درکی ندارن دلم میخواد تواین دوران باهمسرم تنهاباشم اما ی شب درمیون خانواده شوهرم اینجان مادرم که کلا اینجاس پدرم رفته بیرون از شهر بخاطر کارش مادرم برای اینکه تنهانباشه اومده اینجا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم سعی کن خودتو اروم کنی انشاالله صحیح سالم بغلت بیاد فقط میشه بپرسم چجوری دخترت از دست دادی

ی روزه حالش بدشد گفتن روده هاش بهمدیگه تاب خورده عملش کردن متاسفانه دیگه به هوش نیومد ی شب تو ای سی یو بود فرداش آسمونی شد کلا یک سالش بود بچم😔

ی روزه حالش بدشد گفتن روده هاش بهمدیگه تاب خورده عملش کردن متاسفانه دیگه به هوش نیومد ی شب تو ای سی ...

تا حدودی وبیشتر منم همچین موقعیتی تجربه کردمو درکت میکنم تا یه مدت حالت همینجوره سعی کن توخونه نباش همیشه بگرد تو جمع باشی بنظرم بهتره چون همینکه تنها میشی غم عالمی که رو دلته جلو چشمت میاد از من اینجوری بود 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی روزه حالش بدشد گفتن روده هاش بهمدیگه تاب خورده عملش کردن متاسفانه دیگه به هوش نیومد ی شب تو ای سی ...

خداصبرت بده انشاالله با اومدن نی نی هامون دنیامون جدیدتر میشه وحال دلمون بهتر

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40