2777
2789

من به معنای واقعی هیچ کسو ندارم دلم برای بچم میسوزه یه جا نیست یکساعت ببرمش دلش باز بشه .اگر خانواده و اطرافیان خوبی دارید قدر بدونید

دوست امین و مورد اطمینان از قدیم اگه داری باهاش رفت و آمد بنداز یا مثلا برید سینما ،برید پیاده روی 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه همینیم خواهر

سه تا برادرشوهر دارم پنج تا خواهرشوهر 

همشون عین غریبه هستن سالی یبار همدیگرو میبینیم 

مادرشوهرم تیکه میندازه هر دو ماه یبار میرم خونشون 

فقط خونه مامانم اینا میمونه هر هفته یبار میام اینجا 

بیشتر بچمو میبردم پارک و شهربازی الانم‌که هوا سرده میبرمش مجتمع های تجاری تفریحی که سرپوشیده هست

الان سرد برای پارک بردنخانه بازی ببر بچه با همسن و سال هاش بازی کنهالان همه همین مشکل رو دارن تعداد ...

میبرمش چند روز یکبار .اما میدونی چیه؟عقده ای شدیم از بی کسی .انقدر دلم میخواد یه جا باشه برم یه شب بمونم  .

الان که فصل مدرسه‌س. تابستونا کلاس میرن یا با بچه‌های همسایه‌ها بازی میکنن. البته محله ما امنه و نگهبان داره.

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

عزیزم مثل من باش فقط کافیه روزی ساعت سر ظهر بری زیر آسمون با بچه ت مثلا کوچه 

مادرم اینا نزدیکن ولی ده روز یه بار میریم بیشتر میریم پارک خانه بازی و پاساژ 

خودت و بچه ت یه تیم هستین

همه همینیم خواهرسه تا برادرشوهر دارم پنج تا خواهرشوهر همشون عین غریبه هستن سالی یبار همدیگرو میبینیم ...

قدر مادرتو بدون .خونه مادر که باشه دنیا مال خودته نیازی به کس دیگه نیست💚

قدر مادرتو بدون .خونه مادر که باشه دنیا مال خودته نیازی به کس دیگه نیست💚

درسته عزیزم هیچ کس مثل پدرو مادر خود آدم نمیشه 

خونه هرکس میری یا حسودن یا در حال مقایسه یا رقابت یا تیکه کنایه انداختن هیچ کس دوست نیست همه دشمنن