نظرم راجب خیانت و یا شریک خیانت یکی دیگه شدن 👇🏻
هر آدمی برای همسرش باید سعی کنه هیچ کمبودی نذاره ؛ اگه تو زندگیتون کمبودی دارید بازم دلیل نمیشه مشکلتونو از راه منطقی حل کنید نشد شرایط جدایی رو فراهم کنید جدا بشید بعد برید با کسی که مطمئن هستید مجرد و آزاد هست (برای حل مشکلاتتون باقی تاپیکامو بخونید)
اگه هم مشکل حل نشد یه جوری کنار بیاید خودتون به تنهایی کمبودهاتونو جبران کنید
خیانت یا شریک خیانت شدن کارما داره چون باعث شکوندن دل خودتون و بقیه می شید بالاخره حتی اگه هنوز متوجه نشده باشن باز هم روی زندگی خودتون و طرف تاثیر بد داره
خودتون رو بذارید جای همسرتون ، دوست دارید به شما خیانت کنه یا کسی شریک خیانت همسرتون بشه
حیا کنید خوبه آدم با حیا باشه و تو این موردها خجالتی باشه پوشش نرمال داشته باشید حالا نمیگم خشک مذهبی باشید حواستون به رفتارهاتون باشه که یه وقت از سادگی کاری نکنید بد برداشت بشه سوءتفاهم بشه ، خوب فکر کنید از چه رفتاری ممکنه بد برداشت بشه ، گوگل سرچ کنید کلیپ ببینید چه رفتارهایی نخ دادن هست ، کسی هم خواست نخ بده شما سنگین رفتار کنید و اگه درست نمیشه سعی کنید فاصله بگیرید
یه درصد احتمال بدید که یه روزی بفهمن به آبروی خودتون و خانواده و طرفتون فکر کنید
یه درصد به این فکر کنید طرف ممکنه ازتون باج بگیره حتی آقایون هم باید به این فکر کنن که شاید یه خانوم مدرک جمع کنه و باهاشون اینکارو کنه
یه درصد به این فکرکنید که شاید بفهمن دعوا بشه خون و خونریزی بشه باعث ناقص شدن یا فوت خودتون و بقیه بشه
حتی ممکنه با وجود شاهد باعث شلاق و سنگسار هم بشه
شاید طرف حس می کنه خائنی یا می دونه نیستی ولی می خواد تظاهر کنه عاشقتونه و مورد مناسبی هست تا از راه به درتون کنه و ازتون سوءاستفاده کنه برای جبران کمبودهاش
کسی که باهاتون زندگی می کنه شمارو کامل می شناسه بدی هاتونو دیده و باهاتون راحته و بقیه هم روش تاثیر می ذارن ولی کسی که شمارو بیرون می بینه همینجوری فقط یکم رفتار و ظاهر شمارو می بینه می پسنده و میخواد برای منافعش
حتی اگه متاهل باشه همسرشم شاید دوست داره ولی شاید یه کمبودی داره که میخواد جبران کنه البته باز دلیل نمیشه
حتی همسرتون که باهاتون ازدواج کرده هم ممکنه ازتون متنفر باشه یا گاهی ازتون متنفر باشه ولی تظاهر کنه عاشقه برای منافعش و بعدا متوجه بشید
یه عمر باید زندگی کنید تا متوجه بشید طرف دوستون داره یا نه
تهش همه آدم رو برای منافعشون میخوان حتی شده یک درصد
حیا کنید طرف تو دلش میگه این هرزه اس و اعتماد نداره درآینده باهاتون ازدواج کنه مخصوصا آقایان، تهشم میگه زن خودم خوبه هرچی باشه پاکه رفتارش فلانه بهش اعتماد دارم
اصلا به فرض که عاشقتون هست ممکنه از بین بره حالا همه چی که عشق نیست انسانیت مهم تره
البته کلا هر آدمی به زیبایی نگاه کنه لذت می بره حتی لذت عادی منظورم هست مثلا ما به چهره ی یه بچه زیبا نگاه می کنیم خوشمون میاد گاهی عادی هست و بی منظوره و از روی سادگی هست ولی خب بعضیا خیلی تابلو هستن دیگه متاسفانه و نیت بدی دارن بعضیا هم تو ذهنشون لذتی که نباید با نامحرم ببرن می برن که اونم گناهه حواستون باشه اگه هم اینطور شد توبه کنید و دیگه اینکارو نکنید
متاسفانه شنیدم بعضیا حتی اگه بدونن متاهلی یا بعدا بدونن هم میخوان باهات در ارتباط باشن به دلایلی اتفاقا اینو بهتر می دونن حتی تلاش می کنن تا بگن از همسرت بهتریم یا بهتر بشن تا بری باهاشون 🤦🏻♀️
حتی ممکنه وقتی همسرتون فهمید طرف به همسرتون به دروغ بگه به من گفته بود فلانی مثلا داداشم هست یا همسر ندارم یا جدا شدم
❤ اونی که متاهله و از قصد می خواد جذبتون کنه برای دوستی شاید حس کنه اینطور نیستید یا شک داشته باشه ولی بازم تلاش کنه از راه به درتون کنه ، اگه واقعا دوستون داره باید به غیر از خودش که قبلا راجبش گفتم ، باید به این فکر کنه که چرا وقتی من متاهلم یا طرفم متاهله شاید کمبودی داره تو زندگیش جذب من بشه و زندگیش به مشکل بخوره همسرش ، بچه هاش ، خانواده اش به اینا هم باید فکر کنه ، بگه خودم خوشم میاد کسی با خودم یا خانواده ام اینکارو کنه ، بگه یه وقت برچسب فلان بهش بخوره یه درصد احتمال بده بقیه بفهمن به فکر آبروی شما و همسر و خانواده اتون هم باید باشه ، به این فکرکنه که شاید همسر یا خانوادتون بفهمه یه بلایی سرتون بیاره ناقصتون کنه یا شمارو بکشه
می تونه سنگین رفتار کنه و مثل خواهر برادر دوستون داشته باشه اگه مشکلی هم داره تو زندگیش حل کنه یا جدا بشه بعد بره با هر کی می خواد ، یا بیاد با شما اگه هم شما متاهلی هر وقت جدا شدی یا همسرت فوت کرد بعدمدتی بیاد سراغت ، مدت طولانی بگذره که نگن حتما با هم بودن یا به خاطر ایشون جدا شده و اینطوری نه بهت آسیبی بزنه ، نه دلت بشکنه و نه از دستت بده حتی اگه بتونه کمکت کنه از راه منطقی مشکلت حل بشه
ادامه پست بعدی ...