2777
2789

اینارو با توجه به نظرات خودم و چیزهایی که نی نی سایت خوندم می نویسم

ببخشید 🙈 یه سری بیماران همجنسگرا ، پدوفیل (رابطه با کودکان) ، رابطه با محارم ؛ سادیسم جنسی (دگر آزار جنسی ) و مازوخیسم جنسی (خود آزار جنسی) هرزگی ؛ بعضیا شنیدم اینطورن ، اونا که هیچ باید درمان بشن خدا شفاشون بده

به جسم و روح خودشون و بقیه آسیب می زنن ، کارما هم داره 💔

ارتباط با نامحرم 👇🏻

اول اینکه سنگین رفتارکنید و پوششتون نرمال باشه حالا نمیخوام بگم حتما خشک مذهبی باشید ، یه جوری رفتار کنید و لباس بپوشید فکرنکنن می خواید نخ بدید البته اگه رعایت کنید هم باز ممکنه کسی بخواد بهتون نخ بده بعدش شما سنگین رفتار کنید و سعی کنید فاصله بگیرید اگه طرف درست نمیشه ؛  معمولا به خانوم های زیبا نخ میدن

به عواقب دوستی فکر کنید آبروی خودتونو نبرید ، طرف بیاد سوءاستفاده کنه به جسم و روحتون آسیب بزنه ، اصلا شاید تظاهر کنه دوستون داره فقط برای منافعش یا بخواد ازتون باج بگیره علیهتون استفاده کنه یا خانواده ها بفهمن کار به درگیری برسه و تو این درگیری کسی فوت کنه یا ناقص بشه ، شکایت کنن ،  دل خودتون و بقیه بشکنه ؛ آخرم بگن هرزه بود

حالا بعضی از آدمای مجرد هستن آزادن به دلایلی می خوان دوست بشن نخ میدن با مجرد دوست میشن فقط در حد آشنایی و ازدواج دائم اینم بده ولی نه اونقدر کنترل شده باشه هر جایی نری که بهت آسیبی نزنه ، دختر نباید تابلو نخ بده باید به خودش برسه و ناز کنه تا آقا بره سمتش و کلی تلاش کنه برای بدست آوردنش و بیشتر علاقمند باشه

یا می تونید اگه کسی واقعا بهتون علاقمند هست و هدفش ازدواج هست ولی نمی خواید دوست بشید می تونید بهش بگید اگه واقعا هدفش ازدواج هسخ خب بیاد خانواده رو در جریان بذاره یه مدت آشنایی بذارید با اطلاع خانواده ها تلفنی عادی صحبت کنید و با خانواده ها رفت و آمد کنید (دوتایی نه ) صیغه محرمیت نخونید نیازی نیس به عنوان آشنایی برای ازدواج باشه ، شناخت آدما سخته ولی خب بازم یکم همدیگرو بشناسید شاید تو همون دوران به صلاحتون بود که بهم بزنین دردسرش کمتره قبل عقد

یا بعضیا نمی تونن یا نمی خوان ازدواج دائم کنن و می خوان با یه مجرد خوب که آزاد هست و مطمئن هستن با کسی نیست آشنا بشن و فقط سالها با همون در ارتباط باشن آزمایش میدن صیغه محرمیت می خونن و خیانتی نمی کنن زن و شوهر صیغه ای هستن ، اینم بده ولی خب نه اونقدر ، هرچی باشه خیانت که نیست

حتما تحقیق کنید مطمئن بشید طرف مجرده بعد برید تو رابطه

گوگل سرچ کنید از کجا مطمئن بشم طرف مجرده مطلب بخونید

ادامه پست بعدی ...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال ده 40-50 هستید؟؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

عزیزم سادیسم و مازوخیسم داشتن اصلا بیماری نیستش و فقط یه نوع تنوع رابطه هستش که افراد خاصی دوس دارن و باهاش به ارضا میرسن و سر این جریان با هم تفاهم دارن و با تفاهم طرفین یه سری کارا صورت میگیره و هیچ کس آسیبی نمیبینه اینا دیوونگی نیستش من بهترین پزشک ها و هنرمند ها و حتی معلم و هزاران شغل دیگه دیدم حتی روانشناس و روانپزشک که داشتن این احساسات رو 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
عزیزم سادیسم و مازوخیسم داشتن اصلا بیماری نیستش و فقط یه نوع تنوع رابطه هستش که افراد خاصی دوس دارن ...

دقیقا هیچ جایی گرایش bdsm بیماری شناخته نشده 

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

شما روانشناسید آیا یا همینجوری دارید یه چیزی میپرونید

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
عزیزم سادیسم و مازوخیسم داشتن اصلا بیماری نیستش و فقط یه نوع تنوع رابطه هستش که افراد خاصی دوس دارن ...

از نظر من یه جور بیماریه خب آسیب زدن به خودت و دیگران بیماری روحی هست دیگه 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید