2777
2789
عنوان

فلسفه اسم کاربریتون چیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4706 بازدید | 516 پست
معلومه دیگه .بدون اون نمیشه چون دلتنگم ولی بااونم نمیشه چون همش دعواس

اوف چ بد

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم عشقمو این توی گوشیم سیو کرده بودم🤣الان اسمش تغییر کرده شده نفسم همسرم😍

دوست پسرت بوده🤣🤣؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

گلی از خودته عزیزم😍❤️

😘😘

اوم دیگ هر کی سلیقه ای داره بهش بها ندادن ایران بمونه گند زد ب خودش

بی ظرفیته اخه

من همینجوری شانسی زدم ..خبر نداشتم بعد اینک وارد سایت بشی نمیشه عوضش کرد دیگه همینجوری موند😅😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسم یه نقاش مکزیکی ک عاشقشماما واقعا ب نظرم اسم کاربری ب شخصیت ادمها ربط دارهاینجا دیدم طرف اسم کارب ...

باورت میشه یکس هست اسم حسابش واژن 

واژن خالی

یکی بود زده بود چص پری🤣😍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکی بود زده بود چص پری🤣😍

پری هم مگه چص میزنه

تموم کردم باهاش چون باعث بیماریم شد از بس عصبی بود

اینجور آدما، آدمو پیر و حقیر میکنن.. نمونه شو تو اطرافیان دیدم .. بعد من شوهرم حتی رمز گوشیمو نمیپرسه البته هیچ چیز خاصی هم ندارم ولی خب خودش هیچوقت نخواسته به گوشی من سر بزنه و منو از رفتن به هیچ جا منع نکرده البته من خودم هیچوقت اشتباهی ازم سر نزده که بخوام زمینه ساز بی اعتمادی باشم.. ولی درکل بعضی آدما ژنتیکی و بعضیا محیطی بدبینن یا خودشون خیلی کثیفن یا اطرافیانشون.. که باعث بی اعتمادی شون به همه کس و همه چیز میشه.. اینا رو گفتم که بدونی آدما با هم فرق دارن یه زمانی یه آدم عوضی رو تحمل میکنی چون فکرمیکنی همه مردا همینن و باید تحمل کنی

استیکرشو کراشم واسم فرستاد رل زدیم بعد سه سال ازدواج کردیم الآنم دو سال و نیمه تو عقدیم🌚

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
استیکرشو کراشم واسم فرستاد رل زدیم بعد سه سال ازدواج کردیم الآنم دو سال و نیمه تو عقدیم🌚

این داستان استیکر پر برکت🤣