2777
2789
عنوان

فلسفه اسم کاربریتون چیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 343 پست
نه آلمانیه😂💔 چجوووور ندیدی؟...این اسم کاراکتر اصلیشه سمیر گرکان

وای مگه المانیا هم کبری دارن🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔💔

فیلم اینانمیبینم کلا ولی اگ سینماییه و قشنگه حتما میبینمش

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مگه المانیا هم کبری دارن🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔💔فیلم اینانمیبینم کلا ولی اگ سینماییه و قشنگه حتما میبینم ...

نه سریاله ولی خیلی قشنگه😍

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خونوک به معنی سبک و جلف در اصطلاحات مشهدی و شیرازی به کار می رود

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
😍😍واقعا جالبه همهفک میکنیم طرف همینجوری ی چیز الکی گذاشته

نه عزیزم 

ولی اون اسم کاربریایی که مثلا لواشک و... خیلی بده😂

آدم هوس میکنه میبینه 

یا مثلا چیپس  و پفک و... 

غذا نه همین هله هوله ها

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اسم اولین کاربریم من مرد تنهای شب ام بود ولی نمیدونم چیشد که یه عده تصمیم گرفتن با این اسم و یا مشابهش کاربری بزنن خلاصه هم زیاد شد اسم کاربریم هم یه پسر کم سن و سالی با این اسم جنجال درست میکرد و همه رو دچار سوتفاهم میکرد

این شد که بعد 3 تا کاربری مرد تنهای شب مرد آرس شدم

کاربر آقا
اسم شهید احمد مشلب

چ جالب بنظر بی معنی میومد🥲

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

اسم همسایه مون کلثومه وقتی ناهار خوردیم تموم شد ننم میگه صدا کلثوم خانوم کن بیاد سفره رو جمع ککنع😆

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااقعی؟ 

اسماتون خیلی جالبع

نه سریاله ولی خیلی قشنگه😍

حیف ک حوصله سریال ندارم😬