2777
2789
عنوان

تصادف

64 بازدید | 7 پست

بچه ها من دیروز سرعتم هم کم بود با یه عابر تصادف کردم در واقع لاستیک ماشین فقط مالیده شد با قوزک پاش طوریش هم نشد فقط کمی درد داشت خودش گفت چیزیم نیست اما به اصرار خودم بردمش بیمارستان عکس گرفتیم گفت کوفتگی شدیده اگه آتل بگیره بهتره اما خودش قبول نکرد اوردمش خونه الان زنگ زدم حالش رابپرسم گفت خیلی درد میکنه فردا بریم آتل ببندیم میخواستم بپرسم آتل را که میبرمش اما پولی چیزی هم باید بهش بدیم ادمی نیست که شکایت کنه اما کلا میخواستم بپرسم برای کوفتگی هم دیه می‌برند  وبعدش باید هی برم جویای حالش بشم یا دیگه نه

جویای حالش باش یکم خوراکی بخر ببر دم درش، مرغ و میوه و یکم تنقلات بزار همیشه دعاگوت باشه شکایت کنه ...

خوراکی وابمیوه همون روز اول بردم حتی شماره اش را گرفتم هر روز رنگ میزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش بسته به بدن شخص داره خدا رو شکر به خیر گذاشته، صدقه بده استرس هم نداشته باش هر چع پیش آی ...

عزیزم خیلی خیلی استرس دارم اصلا نه پاش شکسته نه مو ورداشته فقط کوفتگی اما هی میگم طوریش نشه نکنه پاش خوب خوب نشه آخه به هیچ کس هم نگفتم 

عزیزم خیلی خیلی استرس دارم اصلا نه پاش شکسته نه مو ورداشته فقط کوفتگی اما هی میگم طوریش نشه نکنه پاش ...

هر اتفاقی میافته بزار بیافته، استرس نداشته باش،  نهایت، نهایت دیه بخاد بگیره دو سال دوندگی باید بکنه، اونم بهش ۱۰، ۲۰ تومن میبرن،  پس راحت زندگیت رو ادامه بده 

سگ من یکی و گاز گرفت، روز اول از استرس مردم، بعد گفتم گور پدر پول میخاد دیه بگیره،  میشه نهایت ۳۰ تومن 

،چرا خودم نابود میکنم 

به چیزهای خوب فکر کن.  از فرداش حال طرف هم نپرسیدم،  اونم شکایت نکرد،  و معذرت هم خاست که سگم دستش گاز گرفته، 

بیخیال باش، درک میکنم حالت رو

نترس نمیمیره،  فلج ام بشه، دیه میدی، ولش کن کلا 

هر اتفاقی میافته بزار بیافته، استرس نداشته باش، نهایت، نهایت دیه بخاد بگیره دو سال دوندگی باید بکنه ...

اره عزیزم میدونم ماشینم هم بیمه هست به شوهرم هم  نگفتم در واقع تقصیر خود طرف بود همون روز  گفت طوری که نشده نمیخواد به کسی هم بگی نمیدونم بدنش گرم بود درد نداشت  یه فامیلی خیلی دوری هم باهامون داره ولی امروز دردش زیاد شد