2777
2789
عنوان

همه تو سایت کمبود دارن جز یه عده کاراگاه و معلمای اخلاق😂

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 55 پست
دوست عزیزم اینجا مگه همو میشناسیم بخوایم پز بدیم؟گاهی تاپیک های انرژی مثبت هم نیازه واقعا

ی سریا کلا تاپیکاشونو ی نگاه بکنی میبینی منظورشون جیه و اکثرشونم دروغ میگن.شما تاپیک بزن بگو درآمدتون جقده؟یهو میبینی میلیاردرا میان وسط.جو اینجارو همه می‌دونن همه ادعا دارن پولدار خوشتیپ لاغر استفاده از لوازم آرایش مارکو ک دیگه الان واسه همه کاربرا جو سایت مشخص شده.این تاپیکای فیک فک میکنی واسه جیه؟؟هر کاربر فیکی ک گندش دراومده واسه همینا داشته دروغ میگفته دیگع اون مامان سه قلو عکس فیک سیسمونی لاکجری گذاشته بود از نظر خودش البته.مه لقا عکسای فیکو ادعای دکتر بودن.جند روز پیش یکی ادعا کرد زن ی فوتبالیسته و پزشکی میخونه بعد دروغش دراومد.خب درسته همو نمیشناسیم پس دلیل این تاپیکا ب جز عقده و کمبود میشه شما بگی جیه؟؟؟ 

موفق باشید

🩷

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خودت از همونا هستی که به بقیه همچین مارکی زدی من چن جا دیدمت پس روی صحبتم با شما نیست

نه ما فقط کسای ک دروغ میگنو خوب میشناسیم.اونای ک حال خوبشونو ب اشتراک بزارن اتفاقا ماهام تو اون حال خوب باهاشون شریک میشیم 

ی سریا کلا تاپیکاشونو ی نگاه بکنی میبینی منظورشون جیه و اکثرشونم دروغ میگن.شما تاپیک بزن بگو درآمدتو ...

ولی خدایی من با بعضی تاپیکا واقعا اشک ریختمو حالم بد شده نمیگذرم از کاربری که مردمو سرکار بزاره

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم یکی دوبار تو تاپیکا گفتم هرکی از حال خوبش گفت قصدش پز نیست

یا اگر ما فلان قدر پول نداریم به این معنی نیست که همه ندارن و دارن دروغ میگن

بهم گفتن واااای چرا طرفداری میکنییی😹یعنی بخاطر نظرمم باید به اینا جواب پس بدم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه ما فقط کسای ک دروغ میگنو خوب میشناسیم.اونای ک حال خوبشونو ب اشتراک بزارن اتفاقا ماهام تو اون حال ...

من خودم چندین کاربر دیدم که خیلی بی منظور تاپیک زدن ولی یه عده پریدن بهشون که نمیشه نه اینطوری نیس 

هرچیزی تو زندگی خودشون قفل باشه رو برای بقیه هم قفل میدونن

منم یکی دوبار تو تاپیکا گفتم هرکی از حال خوبش گفت قصدش پز نیستیا اگر ما فلان قدر پول نداریم به این م ...

😂بخدا عجیبن یه کلمه قضاوت یاد گرفته بودن همه جا میگفتن 

الان فیک افتاده دهنشون

یادت رفتی اینارو بگی :

خوشگل واقعی جار نمیزنه

پولدار واقعی جار نمیزنه

خوشبخت واقعی جار نمیزنه 

و ... 😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

کلا اینجا همینه

بعد کلا جو اینجا موازی با اینستاگرام پیش میره

هر اصطلاحی توی اینستا و توییتر مد میشه اینجا رایج میشه یهو

الان نشنیدی هی به هر کاربری میرسن میگن تو پیک می ای، اون پیک میه و ...؟

اینم مثل همونه

تو کمبود داری

اون تله رهاشدگی داره

فلانی طرحواره فلان داره

منتظرن اختلال روانی بچسبونن به خودشون و بقبه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من یه تاپیک زدم واسه رانندگی و سرعت بود ، خدا می‌دونه چند نفر بهم گفتن می‌دونیم شوماخری ، می‌دونیم خیلی بلدی و برو آیین نامه رو بخون و ‌.... 

نمی‌دونم چی تو مغزشون میگذره که نمیتونن فقط نظر بدن و رد بشن 

حتما باید یه توهینی، یه تمسخری یه تیکه ای بگن 

بعد همیشه طرف مقابل هم بده ، کی خوبه؟ خوده عاقلشون

😂بخدا عجیبن یه کلمه قضاوت یاد گرفته بودن همه جا میگفتن الان فیک افتاده دهنشون

اینجا تاپیک فیک خیلی زیاد داره

یه سریا با یه موضوعاتی تاپیک میزنن ک مردم با حرص و جوش جواب بدن

ولی نمیشه منکر اختلاف طبقاتی جامعه شد

من اینجور مواقع معمولا اصلا نظر طرف رو نمیخونم که نیاز باشه جواب بدم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یادت رفتی اینارو بگی :خوشگل واقعی جار نمیزنهپولدار واقعی جار نمیزنهخوشبخت واقعی جار نمیزنه و ... 😂

بله ایناهم از سخنان گوهر وارشون هست 

یعنی چیییی اخه 

خب هرکی پولداره ماشین خوب سوار میشه همه میبینن 

خونه خوب میشینه بازم همه میبینن 

قایم نمیشن تو الاچیق که هیچکس نبینه

ولی گاهی پیش میاد ادم از زندگیش یه عکسی منتشر کنه دلیل بر پز دادن نیس که

ولی خدایی من با بعضی تاپیکا واقعا اشک ریختمو حالم بد شده نمیگذرم از کاربری که مردمو سرکار بزاره

واسه همین دروغای ک ی سریا گفتن دیگه واقعا نمیشه اعتماد کرد نمیشه باور کرد ک کی داره راست میگه.تاپیک انرژی مثبت لازمه والا بخدا ما حسود نیستیم کمبودی ام نداریم ک از حال خوبه یکی دیگه یا از پولدار بودنش ناراحت بشیم خودم ب شخصه تو زندگیم خداروشکر هیج مشکلی ندارم ک ب یکی حسادت کنم.ولی وقتی یکی داره دروغ میگه ب شعور آدم توهین میشه ک دروغشو ب روش نیاریم.اینجوری فک می‌کنه رسماً احمقیم.واسه همین ک دروغ ی سریارو درآوردیم ب قول استاتر این تاپیک منم جز همون دستم ک مخاطبشم دیگه😂

اگه توی تاپیکشون احساس برتری بدن یا مقایسه ای انجام بدن بله کمبود حساب میشه درست مثل تاپیک دیروز که یک نفر درباره زیبایی ارزون و گرون صحبت کرده بود کلی هم لایک خورده بود ، من از اون تاپیک انتقاد کردم چون احساس بی ارزش بودن منتقل میکرد 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)