2777
2789
عنوان

ترسناک ترین اتفاقی که تا بحال براتون افتاده😱😳ورود باردارا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 176 پست
فیلم راهبه رو دیدمشب خوابشو دیدم که دنبالم بود و من خفه شده بودم نمیتونستم داد بزنم و بچمو کشته بودو ...

وای من دوشو دیدم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزا  ی شب موقع خواب تنها بودم برق رو خاموش کردم لبه تخت پشت به پنجره دراز کشیدم تا سرم رو روی بالشت گذاشتم ی نفر تخت رو محکم تکون داد خیلی ترسیدم برگشتم هیچکی نبود سریع رفتم برق رو روشن کردم همه جا سکوت بود چند دقیقه بعد دیدم مردم ریختن تو خیابون تازه فهمیدم زلزله بوده  

🤣🤣

جدی میگم😂 سه شو وقتی میدیدم اینجوری بودم:😍😎😃😐😮 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خب تعریف کن چی دیدین چی شده چطور شده

موجودای قد بلندن خیلییی

سیاهن و یه صدای عجیب دارن

پاهاشونم رو زمین نیس فاصله داره 

شبا یه صداهای ترسناک تولید میکنن پرات میریزه

صبح میشه این شب 🌠
خارج از کشوری؟

نه این فیلم رو استثنا ایران نبودم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

🤣🤣🤣چکار کردی اخر

فلفلا سبک بود اومد بالا با سبد گرفتم اما بازم انگار داخلش هست . ببین کلا رو اجاق گاز رو کف آشپزخونه پر فلفل شد . صبح خونه رو تمیز کرده بودم 😢 سرماهم خوردم . دیگه ب زور جمع کردم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه