2777
2789
دختر من از سم منظورم ضایع بودنه چون خودم نمیپسندم حالا تو چه گاردی گرفتی😂😂 اگه این اسم ضایع نبود ا ...

من نمیخوام تاپیک اسیو خراب کنم

شمااگه محترمانه بیای بگی واژه لبخند رو لبام بنظرم جالب نیست منم میام میگم نظر شما هم محترمه

ولی وقتی با تمسخر و بدون درک کردن منظور طرف میای میگی این واژه سمیه

این نشون میده یا شما زیادی بچه ای که هنوز یاد نگرفتی برخوردت بادیگران مودب باشه

یا اینکه کلا دلخواه بی ادبانه رفتارمیکنی

پس باید بااین اوضاع توقع داشته باشی دیگرانم مثل خودت جواب بدن

واینکه هرکسی کامنتمو بخونه‌میفهمه ب چ علتی اینقدر رو این کلمه تعصب دارم بعد شمامیگی گارد گرفتن بخاطر این که از نظر خودم این کلمه ضایعست؟

اکی قشنگم حرف بعدیتم درسته دیگ ریپ نزن😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر ۴۰ ساله منو چی میگی پس

در برابر شما دیگه هیچی ندارم بگم😂

کلا مردا دو حالت دارن پیش مادرشون میخان خودشونو گنده و عاقل نشون بدن پیش زنشون میشن یه بچه زر زروی بی مصرف 😁

اشتباه متوجه شدیداصلا ازدواج نکردیمکلا وارد هیچ رابطه ای نشدیممن دوستش داشتم،اون دوستم نداشت نشد که ...

اهان 

فدای سرت ان شاالله بهترش سرراهت قراربگیره کسی که قدرتو بدونه وتو اونو با هیچکس برابرندونی وخوشبخت بشی عزیزم 

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚