2777
2789
یه کار دیگه هم میتونی بکنی 🤣😂کلی استقبال کن بگو خودم میدم بهشون کلیدو دسته کلید بهشون بدی ولی کلی ...

آره این عالیه . یا کلیدو نده یا یدونه مشابه کلیدو بده  

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا انقدر واسه من عادیه که کلید خونه بچه ها دست پدر و مادر باشه و یا برعکس کلید خونه پدر و مادر دست بچه ها ....

بی خبر که نمیان پشت در ؛ درو باز کنن بیان توی خونه.

کلید رو واسه مواقع خاص میذارن، که مثلا خودشون کلید همراهشون نیست پشت در خونه خودشون نمونن. رفتن سفر یا خارج از شهر؛ از خونه وسیله ای بخوان یا کاری داشته باشن؛ بقیه بتونن انجام بدن و ....

خب اینا که مشکلی نداره.

همسایه برای چی؟

حامله بودم ویار شدید داشتم می اومد بهم سر میزد . چیزی لازم داشتم برام میگرفت . وقتی جایی هستم ، میره به خونه سر میزنه . چراغهای حیاط روشن میکنه .

کلا بهش اطمینان دارم . 

حامله بودم ویار شدید داشتم می اومد بهم سر میزد . چیزی لازم داشتم برام میگرفت . وقتی جایی هستم ، میره ...

به بچهاش، شوهرش، فامیل هاشم اعتماد دارید؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نمیدونم چرا انقدر واسه من عادیه که کلید خونه بچه ها دست پدر و مادر باشه و یا برعکس کلید خونه پدر و م ...

منم از اول ازدواجم کلیدمو دادم دست مامانم اینا چون نزدیکمونن

اصلا بنظرم لازمه کلید خونه دست یکی باشه

نمیدونم چرا انقد گارد دارن به این قضیه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه ها شما ب مادرتون اعتماد دارید مادر نمیاد تو خونه دخترش فضولی کنه اما مادرشوهر میاد .‌مادرشوهر من اونروز اومده آشغالی حموم منو نگاه کرده .حالا خودمم خونه بودم 

بعد فکر کن کلیدم بدم دستش 😐😐😐

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
الان کلید خونه من دست مامانمیناس، خیلی وقتاهم بدرد خورده

من خونه قبلی نزدیک پدرشوهر بودم داشتن

الانم نزدیک‌بابام اینام اونام دارن

خدایی خیلی به درد خورد

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

مادرشوهر من خیلی آدم گهیه یعنی کلید بدم هم خونه رو میگرده هم دعا جاساز میکنه هم بچه های برادرشوهرمو میاره گند بزنن به خونه،اولا شوهرم میخواست کلیدش بده که کم کم از سرش انداختم کلید قفلای قبلیم داشت البته که همه رو به بهونه خرابیشون عوض کردم،حالا جالبش اینه خودش کلید بهمون نمیده شغال عوضی،یعنی جرات ندارم حتی مسافرت رفتنی کلید بدم بهش انقدر که آشغاله،ولی به خانواده خودم کلید دادم چون اکثرا بابام واسمون خرید میکنه میاره و من خونه نیستم خودم ازش بگیرمشون یا مامانم غذایی چیزی میاره یا دانشگاه و کلاس دوتا آبجیم نزدیک خونه ماست بعد کلاسشون میان خونه من ،خونمم نمیگردن بعد برن پشت سرم حرف بزنن بلکه مرتبشم میکنن بعد میرن