2777
2789
عنوان

احساس میکنم یکی باهامه همیشه😔

72 بازدید | 14 پست

چن وقت پیش تو آشپزخونه داشتم چایی میریختم یهو یکی دست کشید رو سرم قشنگ سنگینی دست رو سرمو حس کردم چن وقت پیش بازم نشسته بودم رو مبل فیلم ببینم یکی آروم اسممو با صدای دختر صدا زد  یا شبا میخام بخابم همش حس میکنم یکی بغلم خوابه کله زندگیم شده استرس...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدیدا کم خوابی یا مشکلی تو زندگیت نداری که بابتش استرس داشته باشی یا بهت سخت گذشته باشه ؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

الان میان میگن شیزو هسی 

ولی خب جن دارید 

کاریت ندارن نترس

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

من تا خالا برام اتفاق نیافتاده بود 

۷و۸ شب پیش خواب بودم تو خواب احساس کردک یکی میزنه رو کثبم صدام مزکنه اول محل ندادم دیدم دوباره محکمتر زد که مثلا صدام کنه. 

بلند شدم  دیدم هیچکس نبود

سرکار میرم خیلی خسته میشم همش استرس آیندرو دارم فقط

خب یکی از دلایلش میتونه همین باشه وقتی زیاد به یکی فشار بیاد و استرس داشته باشه میتونه باعث توهم بشه و یک چیزی رو توی ذهنش به وجود بیاره و باور کنه که واقعیه حتما با یک مشاور یا روانپزشک صحبت کن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅