2777
2789
عنوان

جمله ای که فقط بعضی افراد میتونن درکش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 86 پست
اتفاقا از نظر من عقاید شماست ک به جامعه میزنع اگه اینجوریه عقاید شمام ب من مربوطه و میتونم مجبورت کن ...

از حباب خودتون خارج بشید میبینید انقدر تعصب م لازم نیست

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
پشت و پناه موقع هرزگی کردن ؟ 😑😑😑

یه پدر باید انقدری با دخترش رفیق باشه که باعث نشه دخترش به راه دیگه ای بره 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اینجا همه رفتن سمت هرزگی و پسر و جنس مخالف؟ یعنی کسی تا حالا بابای عصبی و بی منطق و بداخلاق ندید ...

مغزشونو باز کنی فقط دارن راحع به مسائل ج فکر میکنن😄

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
چرا اینجا همه رفتن سمت هرزگی و پسر و جنس مخالف؟ یعنی کسی تا حالا بابای عصبی و بی منطق و بداخلاق ندید ...

دقیقا منم هدفم از زدن تاپیک همین موضوع بود نه اینکه همه ذهنشون بره به سمت هرزگی و ...
بالاخره هر کسی یه برداشتی داره دیگ 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
شملم البته در مقابل حرف من نفهمی

ببخشید خانوم شما از جمله ای که من گفتم برداشت بدی داشتین و باعث شدین تاپیک به سمت هرزگی و ... بره بالاخره یه سری ها هستن که پدر بی منطقی دارن مثل مثالی که یکی از دوستان تو تاپیک گرفته و من دقیقا منظورم همین مسئله بود
پس لطفا بحث نکنید هر کسی یه اعتقاد و برداشتی داره شما هم برداشتتون همین بوده 

بچه ها من تاپیکو میبندم تا بیشتر از این بحث نشه