2777
2789
عنوان

جمله ای که فقط بعضی افراد میتونن درکش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 86 پست
پس اینجا پسره مقصره پدره مقصره ولی دختره قدیسه؟!

مقصر صد درصدی پدر و مادر هستن 

اون بچه ای که حاضر شده با یه پسر بره توی رابطه و تن ب هرکاری بده 

قطعا پدرومادرش درست تربیتش نکردن

درست و ب اندازه بهش محبت نکردن

این یه واقعیت هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه یه دختر نمیتونه اون حس امنیت و از خانوادش بگیره باعث میشه بره و وارد روابط بدون چارچوب بشه ...

پس الان بابا مقصره پسره مقصره دختره قدیسه؟

نهه خیر همه تو این مسئله تقصیر دارن هم پدر هم اون پسر آشغال بی ناموس هم دختری که واسه دریافت حس امنیت به گرگ پناه میبره

مقصر صد درصدی پدر و مادر هستن اون بچه ای که حاضر شده با یه پسر بره توی رابطه و تن ب هرکاری بده قطعا ...

تا وقتی که دختر رو کاملا بی تقصیر بدونیم این معضل درست نمیشه البته که پدر و مادر تقصیر دارن قابل انکار نیس ولی دختر هم بی تقصیر نیس

پس الان بابا مقصره پسره مقصره دختره قدیسه؟نهه خیر همه تو این مسئله تقصیر دارن هم پدر هم اون پسر آشغا ...

وفتی اینجور اتفاقی پیش میاد باید پدره اول یقه خودشو بگیره بگه کجا کم گذاشتم که حس امنیت رو توی ی پسر دیده؟

اتفاقا این پدرایی که میزنن و محدود میکنن بیشتر احتمال داره بچه هاشون بیرون خونه دنبال محبت بگردن چون اون محبتو تو خونه پیدا نکردن. پدر خوب و باغیرت اونه که به موقعش محبت کنه، به موقعش سخت بگیره و به موقعشم حمایت کنه

تا وقتی که دختر رو کاملا بی تقصیر بدونیم این معضل درست نمیشه البته که پدر و مادر تقصیر دارن قابل انک ...

خب اون دختر حاصل تربیت کی هست ؟

همین پدر و مادر ک شما میگی 

ولی خانواده درست و با تربیت باشه بچه هم باد میگیره 

ولی وقتی بی بند و بار باشن یا محبت سرشون نشه یا وقت برای تربیت بجه نذارن میشه همین

بابا ها در کل باید غیرت داشته باشن بابای بی غیرت این هررززه های الان جامعه رو تحویل میده تازه بنظرم ...

اگر قانونی بیاد که هر بچه ایدبه دنیا آمد زنده به گور میشه قاعده شما عملی میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

وفتی اینجور اتفاقی پیش میاد باید پدره اول یقه خودشو بگیره بگه کجا کم گذاشتم که حس امنیت رو توی ی پسر ...

ببین عزیز تعادل بهترین چیزه 

تو حمایت از دختر ها هم باید تعادل باشه 

عقاید فمنیستی فقط زن و دختر رو از اصلی ترین مسائل مربوط به زنان دور میکنه 

هیچ پدر و مادری بی تقصیر نیستن در اعمال بچه هاشون و هیچ بچه ای هم بی تقصیر نیس در اعمال خودش

پس الان بابا مقصره پسره مقصره دختره قدیسه؟نهه خیر همه تو این مسئله تقصیر دارن هم پدر هم اون پسر آشغا ...

هر کسی به اندازه خودش مقصره
 این موضوع هم فقط برای زمانی نیست که رابطه ای بین پسر و دختر ایجاد بشه میتونه بعد از ازدواج باشه یا حتی مسائل دیگ بهتره فقط این جمله رو توی روابط به قول شما بدون چارچوب قرار ندیم 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
وای به روزی که دختر همه غلطی بکنه توقع داشته باشه باباش مثل سیب زمینی باشه🤦‍♀️

تا اینکه شما غلط و چی معنی کنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد