2777
2789

حالا ببین کسی بهت زن میده ک نگران پیر شدنش باشی؟تو باید شوهر کنی

شما بچه ها هم میایین اینجا تاپیک بزنید زنا رو حرص بدید با رفیقاتون به جوابا بخندین،نه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چمیدونم مگ ما زن میگیریم

مووود😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

کار بیرون بیشتر مختص مرداس منم حرفتو قبول دارمتو اطرافیانم دیدم شاغلا زود شکسته میشن مگه اینکه کارشو ...

همکارا خانمم رو که می بینم ، بیشتر پی می برم به این مورد

https://harfeto.timefriend.net/17136346066503 goftino.com/c/vbeuTb

زنی که اصالت داشته باشه،نجابت داشته باشه

بقیش مهم نیست

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

هر دو دسته محترمن

موافق این نیستم زنی ک شاغله زودتر پیر میشه

اگ اینجوریه زن خانه دار همش خونس نمیره بیرون دچار روزمرگی میشه و داستانای این چنینی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○