من حالا یه نفرو تو آرایشگاه دیدم حرف میزد گفت من که میگم تو دنیا از من قشنگ تر وجود نداره اصلا .بعد اینجور بود که قد ۱۴۰ گرد و قلنبه صورت قد قابلمه انقدر سرش بزرگ بود . بعد مژه های پررررر کاشته بود آرایش غلییییظ .حالا با قد و قواره ش کار ندارم خو اگه خوشگلی پس آرایشت چیه
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی جدی اینایی که عکس میذارن همشون واقعا خوشگلن من زشت ندیدم تو عکسا هیچوقت فک کنم فقط من شبیه سمندو ...
منم خداییش عکس میذارم میگن خوشگلی خجالت میکشم😅
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️