2777
2789
یعنی چی!!!!!!ارث چیه پول خودشه زندست دوست داره بده به دخترش برفرض کم بشهطرف وقتی زنده و سلامته این چ ...

ارث عروس نه  ارث برادرتون. عزیزم ناراحت نشی ولی من بودم برنمیداشتم میگفتم به برادرمم بده تاحق ناحق نشه

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
یعنی چی!!!!!!ارث چیه پول خودشه زندست دوست داره بده به دخترش برفرض کم بشهطرف وقتی زنده و سلامته این چ ...

منظرم خرج نبود گلم

منظورم ملک و مال و... بود

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظرم خرج نبود گلممنظورم ملک و مال و... بود

ملک و مال هم بازم اختیارش رو داره دیگه

کسی اگر اعتراض بخواد کنه پسره

نه عروس یا داماد 

الان همسر من منطقیه اعتراض کنه چرا دوران مجردی پسرت اینهمه پول دادی حروم کرد به راه های مختلف 

اما دخترت خودش درس خوند و به واسطه درسش کار کرد سرمایه ای ازت نگرفت؟

همینقدر غیرمنطقی

به برادرم ربط نداره چه برسه دختر مردم که شده عجوزه ای به نام عروس

نفرت از کلمه به کلمه کامنتت میباره😿

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

😅 حیف آدمی نیستیم که چیزی بزنیم تو سر طرف

آدم باباشم بش چیزی بخواد بده نمیتونه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ملک و مال هم بازم اختیارش رو داره دیگهکسی اگر اعتراض بخواد کنه پسرهنه عروس یا داماد الان همسر من منط ...

غیر منطقی نیست عزیزم

برادرت حرفی بزنه یا نه حقشه 

مثلا پدرت یه ماشین کل داراییش باشه وبده به تو حق برادرت ضایع میشه 

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود